ye-logo.v1.2

Марина Круть після Нацвідбору на Євробачення 2023 зізналася, яка перемога для неї найголовніша

Культура 5633
Співачка подякувала в соцмережах усім, хто її підтримував
Співачка подякувала в соцмережах усім, хто її підтримував. Фото: Oksana Borovets, з фейсбук-сторінки Марини Круть

Співачка додала, що Нацвідбір на її шляху більше не повториться.

Хмельничанка Марина Круть, яка вчора, 17 грудня, виступила у фіналі Національного відбору пісенного конкурсу «Євробачення 2023», подякувала усім, хто її підтримував під час голосування. Нагадаємо, хмельницька бандуристка Марина Круть (KRUTЬ), брала участь у відборі до фіналу конкурсу з піснею «Колискова» і за результатами голосування була за крок до перемоги.

Утім, перше місце виборов дует TVORCHI з піснею Heart Of Steel, який і представлятиме Україну в англійському Ліверпулі на пісенному конкурсі Євробачення-2023.

Після виступу Марина Круть подякувала в соцмережах усім, хто її підтримував, та розповіла, якою для неї є головна перемога.

«Дякую. Кожному, хто пережив ці 2 місяці зі мною. Усім слухачам хто голосував за мене. Усій команді. Нацвідбір на моєму шляху більше не повториться і я навіть рада. Наша найголовніша перемога - на фронті. Слава Героям!», - написала Марина Круть.

Нагадаємо, артистка у фіналі нацвідбору виконала чутливу пісню під назвою «Колискова». Вона зізналася, що ця композиція для неї є особливою, адже вона присвятила її рідні людині, що нині воює на фронті.

«Пісня «Колискова» – це пісня присвята моїй близькій людині. Цей чоловік пішов захищати мене. Цей добровільний жест піти воювати на фронт – це про любов. Це був перший місяць війни, він пішов добровольцем. Я тоді, як і всі ми, я взагалі не знала, що буде. Як на мене, піти на фронт – це моментальна втрата», - поділилася Марина.

Судді були зворушені цими словами. Юлія Саніна заплакала, а Тарас Тополя зазначив, що цю пісню не можливо слухати без «кому у горлі». Саме Марині Круть судді й віддали найвищий бал на Нацвідборі – 10. Утім, оцінка від українців, які цього річ голосували в за стосунку «Дія», була дещо нижчою, і хмельничанка поступилася першим місцем дуету TVORCHI.

 Нагадаємо, раніше співачка розповіла, що йшла на Національний відбір Євробачення вдруге і востаннє.

 Додамо, у 2020 році Марина Круть брала участь у нацвідборі на «Євробачення» і стала його фіналісткою. Тоді вона змагалася за можливість представляти Україну на міжнародному рівні у Нідерландах. У результаті голосування бандуристка зайняла третє місце, а на «Євробачення» в Роттердам поїхав гурт «Gо_A».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую