ye-logo.v1.2

Євробачення 2023: Марина Круть представила кліп на пісню, з якою виступить у фіналі Нацвідбору

Культура 5237
«Під такі пісні не засинають. Під них прокидаються», - каже про «Колискову» Марина
«Під такі пісні не засинають. Під них прокидаються», - каже про «Колискову» Марина. Фото: скрін з відео

Хмельницька бандуристка зізналася, що йде на Національний відбір Євробачення вдруге і востаннє.

Бандуристка Марина Круть, яка цього річ бере участь у фіналі Національного відбору Євробачення-2023, презентувала кліп на пісню, з якою виступить на конкурсі. Нагадаємо, Марина у фіналі Нацвідбору співатиме «Колискову».

Офіційне відео співачка з Хмельницького представила сьогодні, 13 грудня. Також у соцмережах вона розповіла, які емоції прагне нею передати.

А ще Марина додала, що йде на Національний відбір Євробачення вдруге і востаннє.

«Я йду в друге і в останнє на національний відбір, - написала Марина Круть у фейсбуці. - Маю що сказати. Коли я створювала цю пісню, я зрозуміла що не зможу передати навіть 10 відсотків емоцій і болю, що проживає кожен українець. Хто що б не сказав про пісню, колискова - це кодова назва. Бо під такі пісні не засинають. Під них прокидаються».

І додала, що присвячує «Колискову» усім українським дітям.

«Кожен із нас був колись дитиною», - каже Марина.

До речі, на думку букмекерів, в хмельницької бандуристки шанси на перемогу високі.

Нагадаємо, фінал Нацвідбору на Євробачення 2023 року пройде 17 грудня. KRUTЬKRUTЬ виступатиме під номером 6. Проголосувати за учасників можна можна в за стосунку «Дія».

Пісні всіх учасників Нацвідбору можна послухати тут.

Нагадаємо, наприкінці жовтня Суспільне оголосило лонгліст з 36 учасників Нацвідбору на Євробачення-2023. Пізніше з них обрали 10 фіналістів. Сам пісенний конкурс проходитиме у травні наступного року в Ліверпулі. Суспільне організовує і проводить відбір пісні та представника України, а також забезпечує участь представника України у «Євробаченні-2023».

Додамо, у 2020 році Марина Круть брала участь у нацвідборі на «Євробачення» і стала його фіналісткою. Тоді вона змагалася за можливість представляти Україну на міжнародному рівні у Нідерландах. У результаті голосування бандуристка зайняла третє місце, а на «Євробачення» в Роттердам поїхав гурт «Gо_A».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую