ye-logo.v1.2

«Лісапетний батальйон» та Наталія Фаліон заспівали про досвід років

Культура 2992
Нова пісня лідерки гурту "Лісапетний батальйон"
Нова пісня лідерки гурту "Лісапетний батальйон". Фото: Youtube

Цього року пісня отримала новий сенс.

Гурт «Лісапетний батальйон» з села П’ятничани, що на Чемеровеччині, відомий своїми веселими та жартівливими піснями, презентував цього тижня пісню «Я оглядаюся назад». Відео з піснею виклала на своєму каналі лідерка гурту Наталя Фаліон. За дві доби пісню прослухали понад п’ять тисяч разів.

“І знову прем'єра. "Я оглядаюся назад" - це ще одна лірична пісня, яку я написала ще кілька років тому, але до широких мас, через певні події, донести не встигла. Настав 2023 рік, що він нам принесе не відомо, дуже хочеться, щоб він був переможним. Оглядаючись назад ми можемо побачити різні важливі події. Можемо згадати кращі часи, гарних людей. Без минулого немає майбутнього. Отже, на ваш розсуд моя лірична пісня "Я оглядаюся назад", - написала лідерка гурту Наталя Фаліон в описі під відео.

Наприкінці листопада Фаліон презентувала композицію “Я тебе залишаю”, яку назвала “піснею з перчиком”.

Нагадаємо, що в гурту є не лише жартівливі пісні. Так, 26 березня на ютуб-каналі гурт виклав пісню «Зібрались бабоньки». Співочі землячки попередили путіна та всіх його поплічників-рашистів, що кожного окупанта українці на нашій землі перетворять на перегній.

У відео до пісні також використали кадри з тих звірств та руйнувань, які чинять росіяни, знищуючи наші міста і села.

Також нагадаємо, що сайт «Є» робить щотижня підбірки нових україномовних пісень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую