ye-logo.v1.2

Наталія Фаліон, лідерка гурту «Лісапетний батальйон», заспівала про TikTok

Культура 3100
Наталя Фаліон продовжує освоювати тренди
Наталя Фаліон продовжує освоювати тренди. Фото: зі сторінки співачки у фейсбуці

В пісні можна почути бітбокс від співачки.

Лідерка гурту «Лісапетний батальйон» з села П’ятничани, що на Чемеровеччині, який відомий своїми веселими та жартівливими піснями, Наталя Фаліон презентувала цього тижня нову пісню про соціальну мережу TikTok. Відео з цією піснею співачка виклала на своєму Youtube-каналі. Наразі ця композиція вже зібрала 50 тисяч переглядів.

“Ну ось я і в TikTok. Ніколи б не подумала, що мене і туди занесе. Але, все тече, все змінюється, а публічній особі потрібно завжди бути в курсі сучасних вподобань, так би мовити - бути в тренді. Знати чим живе молодь, адже у мене шестеро онуків, а я бабуся сучасна. Отже, прем'єра пісні "Зустрічай мене TikTok". Такого я ще не писала. Сподіваюсь ви зацінете. Тим більше, що в кінці пісні подарунок - бітбокс від Наталі Фаліон”, - написала співачка в описі до відео.

Нагадаємо, що наприкінці травня гурт випустив композицію під назвою «ЗСУ», в якій звучав реп від солістки гурту Наталії Фаліон.

Також нагадаємо, що нещодавно «Лісапетний батальйон» та Наталія Фаліон заспівали про досвід років. Цього року пісня отримала новий сенс.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую