ye-logo.v1.2

У Хмельницькому запрошують на творчу зустріч з художницею, яка відтворює історичні будівлі на листівках

Культура 1536
У Хмельницькому пройде творча зустріч з художницею
У Хмельницькому пройде творча зустріч з художницею. Фото: надане сайту «Є» Юлією Трімасовою

Хмельничан та гостей міста запрошують на творчу зустріч з мисткинею Юлією Трімасовою.

У неділю, 17 вересня, в Хмельницькому туристично-інформаційному центрі проведуть творочу зустріч з художницею Юлією Трімасовою. Хмельничанка створює ексклюзивні листівки із зображенням історичних будівель міста.

«Творчі роботи Юлії сповнені великою любов'ю до нашого міста його спадщини. На її декоративних листівках будинки оживають в автентичному вигляді», - розповідають про роботи мисткині працівники Центру.

На зустрічі можна буде придбати вподобані листівки до власної колекції, а також безпосередньо поспілкуватися з художницею та послухати про її особисту історію творчості. Як зазначають організатори, зустріч - благодійна, всі кошти, зібрані від продажу листівок, будуть спрямовані на допомогу Збройним силам України та волонтерським організаціям.

Отже, творча зустріч з художницею Юлією Трімасовою відбудеться 17 вересня о 14 годині за адресою – вулиця Проскурівська, 40. Вхід вільний, попередній запис за номером телефону: (067) 837-57-34.

Читайте також: Уособлення сили роду під час війни: в Хмельницькому покажуть моновиставу «Проста українська скіфська баба»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую