ye-logo.v1.2

В укритті та під звук сирен: колектив драмтеатру Старицького показав виставу в Миколаєві

Культура 1688
Театральний фестиваль проходив у Миколаєві з 1 по 8 жовтня
Театральний фестиваль проходив у Миколаєві з 1 по 8 жовтня. Фото: Ігор Єрмолаєв

У рамках міжнародного театрального фестивалю «Homo ludens», який сьогодні завершується в Миколаєві, хмельничани грали виставу-перформанс «Маріуполь_надія_на_світанок».

Актори Хмельницького обласного драмтеатру Старицького взяли участь у міжнародному театральному фестивалі «Homo ludens XII+I», який з 1 по 8 жовтня проходив у Миколаєві.

Інтерактивна вистава-перформанс «Маріуполь_надія_на_світанок» з самого початку у Хмельницькому гралася для глядача в укритті. Тож грали її і в бомбосховищі Миколаївського театру.

Як розповіла в коментарі для інтернет-сайту «Є» керівниця літературно-драматургічної частини театру Марина Бортник-Гулевата, для творчого колективу було важливо почути думку професіоналів театрального мистецтва, які були присутні в журі фестивалю, про свою творчу роботу.

«У нас був аншлаг, глядачі навіть сиділи на сходинках та стояли у приміщенні. Під час показу вистави в місті зникло світло через ворожий «приліт». Декілька хвилин наші актори грали під ліхтарики мобільних телефонів глядачів, але згодом питання зі світлом вирішили за допомогою генератора. Так що для нас вистава була досить екстремальною», - розповіла Марина Бортник-Гулевата. 

Читайте також: Хмельницький обласний художній музей здобув міжнародну премію

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую