ye-logo.v1.2

Світлини хмельницького фотографа потрапили до міжнародного етапу фотоконкурсу «Вікі любить Землю»

Культура 1099
На одній зі світлин Сергія Зиська - Національний природний парк «Синевир»
На одній зі світлин Сергія Зиська - Національний природний парк «Синевир». Фото: Сергія Зиська

Переможців оголосять у другій половині листопада.

Серед 15-ти світлин, які представляють Україну у міжнародній частині фотоконкурсу «Вікі любить Землю» 2023, є дві, зроблені хмельницьким фотографом Сергієм Зиськом.

Загалом журі цього річ обрало 10 пейзажних фотографій та 5 макрофотографій. На них зображені різні мальовничі куточки України – заказники, ландшафти Національних парків, річки, тварини, птахи та навіть степові квіти. Про це повідомляють організатори конкурсу.

Світлини Сергія Зиська належать до пейзажних фото. «Осінні гори» - фотографія зроблена на території національного природного парку «Синевир» у Закарпатській області.

Національний природний парк «Синевир». Фото: Сергій Зисько

Інше фото має назву «В очікуванні світанку». На ньому зображено схід сонця над територією Національного природного парку «Олешківські піски» у Херсонській області.

Нагадаємо, світлини хмельничанина Сергія Зиська не вперше потрапляють до номінацій та переможців конкурсів від Вікіпедії, зокрема «Вікі любить Землю» та «Вікі любить пам'ятки». Так, у 2022 році світлина панорами блакитної кімнати у палаці Самчики, що на Старокостянтинівщині, увійшла в десятку і посіла третє місце у міжнародному конкурсі фотографій об'єктів культурної спадщини для Вікіпедії «Вікі любить пам'ятки».

Переможців міжнародного етапу «Вікі любить Землю» оголосять у другій половині листопада.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую