ye-logo.v1.2

Світлина з Самчиків хмельницького фотографа перемогла у міжнародному конкурсі

Культура 3126
Блакитна зала в маєтку Самчики. Саме це фото посіло третє місце у десятці кращих світлин міжнародного конкурсу
Блакитна зала в маєтку Самчики. Саме це фото посіло третє місце у десятці кращих світлин міжнародного конкурсу. Фото: Сергія Зиська

Саме це фото посіло десяте місце національного конкурсу і стало найкращим з Хмельницької області у 2021 році.

Світлина хмельницького фотографа Сергія Зиська увійшла у десятку і посіла третє місце у міжнародному конкурсі фотографій об’єктів культурної спадщини для Вікіпедії «Вікі любить пам’ятки». На фото - панорама блакитної кімнати у палаці Самчики, що на Старокостянтинівщині. Саме воно, нагадаємо, посіло десяте місце національного конкурсу і стало найкращим фото Хмельницької області у 2021 році.

«Особисто для мене це неймовірне досягення. Радий що гідно представив Україну і свій рідний край в такий нелегкий час», - прокоментував перемогу Сергій Зисько.

Додамо, що у десятку найкращих робіт української частини найбільшого міжнародного конкурсу фотографій об’єктів культурної спадщини для Вікіпедії «Вікі любить пам’ятки», потрапили аж дві світлини хмельницького фотографа Сергія Зиська. Одна з них зайняла п’яте місце. Це світлина палацу в Підгірцях, що у Львівській області. А світлина панорама блакитної зали у палаці Самчики, яка здобула перемогу і третє місце у міжнародному топі, замикала десятку найкращих робіт української частини конкурсу.

«Особисто для мене це неймовірне досягення. Радий що гідно представив Україну і свій рідний край в такий нелегкий час», - прокоментував перемогу Сергій Зисько.

«Композиційно цікаве і водночас суперечливе фото через зміщений логічний центр», - так раніше коментувало фото з Самчиків журі. Додаючи, що це прекрасне фото інтер’єру, як за якістю, так і композиційно, враховуючи обмеження, викликані розміром внутрішнього приміщення.

Додамо, що чимало фото Сергія Зиська потрапили і до топ-125 світлин пам’яток культурної спадщини України, які раніше оприлюднили організатори конкурсу «Вікі любить пам’ятки».

Відомо, що у 2021 році учасники подали на конкурс понад 25 тисяч світлин та відео пам’яток культури України. 

До теми: 10 кращих світлин з Хмельниччини від «Вікі любить пам’ятки»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую