ye-logo.v1.2

Пісня про атмосферу осені від співака з Хмельниччини потрапила до трендів Youtube

Культура 5312
Нове відео від Діми Прокопова вже у трендах Youtube
Нове відео від Діми Прокопова вже у трендах Youtube. Фото: Youtube

За три дні пісня зібрала 150 тисяч переглядів

Співак родом з Хмельницької області Dima Prokopov презентував свою нову пісню “Кава з краплями дощу”. Вона була опублікована на Youtube-каналі співака.

За три дні кліп на пісню зібрав понад 150 тисяч переглядів та потрапив до популярних музичних відео в українському сегменті Youtube.

“Кава з краплями дощу” – це пісня, що описує неймовірну атмосферу осені: запашна кава, обпале листя, дощ та холодний вітер. А разом із тим розкриває почуття втрати тепла від коханої людини”, - йдеться в описі до пісні.

Цей трек розповідає про болюче розставання, що супроводжується ностальгією за теплими днями, коли закохані були разом. Співак ж переконує, що своєю музикою намагався передати усю щирість та інтимність розлуки та спогадів про кохану.

Додамо, що Дмитро Прокопов - з Кам'янця-Подільського, переможець програми «Караоке на Майдані», який став кращим народним співаком 2017 року.

Як раніше писав сайт “Є”, минулого року співак зробив кавер-версію пісні Назарія Яремчука “Гай, зелений гай”.

Кліп на пісню “Ти щаслива будеш” зібрав вже 21 мільйонів переглядів і входить до топ-найкращих кліпів в Україні за останній рік.

У березні Дмитро Прокопов випустив кліп на пісню“З тобою спокійно” разом зі співачкою Поліною Дашковою. Цей кліп переглянули три мільйона разів.

На початку жовтня співак виконав разом з франківською співачкою Kristonko пісню “Вірю не вірю”, яка вже зібрала понад мільйон переглядів на Youtube.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую