ye-logo.v1.2

Нова пісня співака з Хмельниччини Дмитра Прокопова потрапила до трендів на Youtube

Культура 5207
Пісня називається "Вірю не вірю"
Пісня називається "Вірю не вірю". Фото: Youtube

Це вже другий дует Дмитра Прокопова цього року.

Співак родом з Хмельницької області Dima Prokopov та франківська співачка Kristonko презентували спільну пісню “Вірю не вірю”.

Пісня була опублікована на Youtube-каналі франківської співачки.

За три дні кліп на пісню зібрав понад 200 тисяч переглядів та потрапив до популярних музичних відео в українському сегменті Youtube.

“Пісня «Вірю не вірю» сповнена коханням, адже розповідає про хаотичність та непередбачуваність у відносинах. Саме завдяки щирості цей трек зумів сповна передати всю суперечливість та приємний емоційний переполох, що супроводжують нас, коли ми кохаємо”, - йдеться у описі під піснею.

«Ця пісня про тих, хто кохав. І про тих, хто був коханим чи коханою», - зазначив Dima Prokopov.

Христина Христонько зазначає, що коли створювалась пісня, то виконавці намагалися “вкласти в неї шматочок власного серця”.

Додамо, що Дмитро Прокопов - з Кам'янця-Подільського, переможець програми «Караоке на Майдані», який став кращим народним співаком 2017 року.

Як раніше писав сайт “Є”, минулого року співак зробив кавер-версію пісні Назарія Яремчука “Гай, зелений гай”.

Кліп на пісню “Ти щаслива будеш” зібрав вже 19 мільйонів переглядів і входить до топ-найкращих кліпів в Україні за останній рік.

У березні Дмитро Прокопов випустив кліп на пісню “З тобою спокійно” разом зі співачкою Поліною Дашковою. Цей кліп переглянули три мільйона разів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую