ye-logo.v1.2

Наталія Фаліон, лідерка гурту «Лісапетний батальйон», записала нову пісню разом зі всією родиною

Культура 72986
Наталія Фаліон заспівала разом з родиною
Наталія Фаліон заспівала разом з родиною. Фото: Youtube

Відео з новою піснею вже зібрало майже сто тисяч переглядів.

Лідерка гурту «Лісапетний батальйон» з села П'ятничани, що на Чемеровеччині, який відомий своїми веселими та жартівливими піснями, Наталя Фаліон презентувала пісню “Мама”, яку записала разом з членами своєї родини.

Відео з цією піснею співачка виклала на своєму Youtube-каналі. Наразі ця композиція вже зібрала майже сто тисяч переглядів.

“В репертуарі гурту “Лісапетний Батальйон” з'явилась пісня про маму. Аж через довгих 30 років моєї творчої діяльності мій син Сергій написав цю пісню. В наших піснях було все: коза, кума, зима, самогон, село, дієта, вино і багато всього іншого, а тепер є мама.

Виконує родина Фаліон. Мої діти Катерина та Сергій, невістка Тетяна, онуки Христина, Костянтин, Захар, Іван, Макар та Михайлик”, - написала Наталія Фаліон в описі до пісні.

Нагадаємо, що наприкінці травня 2023 року гурт випустив композицію під назвою «ЗСУ», в якій звучав реп від солістки гурту Наталії Фаліон.

Також нагадаємо, що минулого року «Лісапетний батальйон» та Наталія Фаліон заспівали про досвід років. Цього року пісня отримала новий сенс.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую