ye-logo.v1.2

«Янгол на вістрі леза» – вийшла нова збірка оповідань хмельницької письменниці

Культура 1035
У збірку ввійшли твори, написані 15 – 20 років тому, а також ті, які нещодавно створила письменниця
У збірку ввійшли твори, написані 15 – 20 років тому, а також ті, які нещодавно створила письменниця. Фото: надане письменницею

Побачила світ чергова книга Ніни Качеровської.

Днями вийшла друком свого роду підсумкова книга оповідань відомої на Хмельниччині майстрині художнього слова, членкині Національної спілки журналістів України Ніни Никифорівни Качеровської. У збірку ввійшли твори, написані 15 – 20 років тому, а також ті, які нещодавно створила письменниця.

«Книгу я поділила на розділи, – розповіла Ніна Никифорівна. – Вони називаються: «Ой, роде мій красний», «Та війна», «І янгол мене покинув», «Історія без брому» та післямова, в якій я поділилася з читачами особистою трагедією».

За словами письменниці, у збірці розміщені повісті й оповідання про дідів-прадідів, які загинули в часи голодоморів та війн, про незасвоєні уроки Другої світової, про самотність людини в соціумі, про історичний шлях полковника Болбочана, Мауриція Гославського, Анатоля Свидницького, Володимира Свідзінського, а також розповідь-легенда одного з подільських сіл… Через усі ці твори проходить образ янгола, що супроводжує людину все життя.

Проілюструвати збірку Ніни Качеровської світлинами своїх робіт дозволила київська художниця-керамістка, що спеціалізується на янголах, - Олена Козак.

Ознайомитися з новою збіркою Ніни Качеровської можна в музеях та бібліотеках міста Хмельницького.

Читайте також: У Хмельницькому відкриють виставку світлин українських та світових фотографів 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую