ye-logo.v1.2

Марина Круть презентувала спільну роботу із KALUSH (ВІДЕО)

Культура 1094
Спільна робота KALUSH та KRUTЬ має назву "Десятка"
Спільна робота KALUSH та KRUTЬ має назву "Десятка". Фото: youtube.com

Пісня «Десятка» була написана ще в 2021 році.

Сьогодні, 29 лютого, відбулася презентація спільної відеороботи хмельничанки Марини Круть (відома, як проєкт «KRUTЬ») із реп-гуртом «KALUSH». Вона називається «Десятка».

Як йдеться в описі до відео, яке розміщене на Youtube-каналі «KALUSH», пісня була написана у 2021 році. «Вона просто виникла за 15 хвилин, так трапляється завжди, коли до мене приходить натхнення, - слова KRUTЬ наводять під відеоороботою. - Це реальна історія з мого особистого життя, про справжню дружбу й місце, до якого я відчуваю неймовірно велику любов – кафе «Десятка». Це справжнє кафе в Івано-Франківську, яке добре відоме любителям поїздок в Карпати. Маю тільки найтепліші спогади про це легендарне місце, адже воно асоціюється у мене з горами. І я бажаю кожній дівчині мати такого друга, який в будь-якій ситуації допоможе подолати різні життєві труднощі. Дружба завжди перемагає».

Зазначимо, що авторами тексту є Марина Круть та Олег Псюк (фронтмен гурту «Kalush» та «Kalush Orchestra»). А ось музику написала Марина Круть.

Нагадаємо, в грудні минулого року хмельницька співачка, бандуристка та композиторка Марина Круть разом з виконавцем Максом Пташником презентувала спільний міні-альбом «Такі як ми».

До теми: Океан Ельзи, NK, Даяна Ястремська, Yurcash, Сергій Бабкін, Влад Ликов: добірка нової української музики

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую