ye-logo.v1.2

«Дорослі» жарти на Подільському КВН

Культура 4336
Фото: Сергій Лисий

Відбувся другий півфінал Подільської ліги КВН. До Хмельницького, окрім місцевих команд, з’їхалися жартівники із Житомира, Рівного та Києва.

Учасники боролися за вихід до фіналу, який відбудеться одразу після Нового року. Кожна команда сипала жартами зі сцени, а глядачі віддячували гучними оплесками та вибухами сміху. Хмельницькі «Погранцы» показали, якими будуть випуски новин, якщо кожний сюжет матиме свого спонсора. До прикладу, новина про те, що Тимошенко сидітиме у камері разом із Луценком з’явилася тому, що … «Чернігівське – краще разом». Столичні гості, команда «Збірна Драгоманова», напророкували, що вже зовсім скоро будь-яку довідку у деканаті університету можна буде придбати, як товар у супермаркеті. Якщо викладач не хоче замість «зелених» брати молоко, аргументуючи, що «бере тільки іноземними», скажіть, що ваша корова паслася в Угорщині. Пояснили жартівники також навіщо у футбольну команду запросили орангутанга: бо він «так прикольно на голи реагує!». На диво «в ударі» цього разу був і постійний ведучий КВН Сергій Войтович. Навіть судді підмітили: якби оцінки за жарти можна було ставити не лише командам, то і ведучий, і звукорежисер отримали б свої законні п’ять балів. Адже щоб так вправно і з гумором «розрулювати» технічні неполадки, теж потрібно мати неабиякий хист. Добряче пожартувавши, усі перейшли до серйозного і не для всіх веселого. За підсумками другого півфіналу Подільської ліги КВН, гру продовжать три команди: «Погранцы» з Хмельницького, «Т.Б.П.Ч.» з Рівного та «Збірна Драгоманова» зі столиці. А команди «Ранетки» з Рівного та «Штука-Турка» із Житомира пообіцяли спробувати свої сили в майбутньому. Організатори обіцяють, що з кожним наступним сезоном рівень команд та якість жартів лише зростатиме. «Ми вже нині бачимо, що КВН дорослішає, жарти стають дедалі витонченішими та якіснішими, а публіка серйознішає, – тішиться організатор Подільскої Ліги КВН Денис Піменов. – Якщо минулого року на гру приходило 80% студентів та молоді, то в цьому році пожартувати з командами приходять сім’ями. Ось уже кілька ігор підряд зал філармонії переповнений глядачами, а це означає, що ми працюємо не марно і настане час коли про сьогоднішніх студентів-курсантів читатимуть у пресі, як про Дядю Жору, Олександра Педана та інших КаВееНщиків».
До речі, вже 18 грудня відбудеться наступна гра – благодійний кубок КВН. Команди не боротимуться за призові місця чи винагороди, а даруватимуть жарти глядачам заради доброї справи: усі виручені кошти, а квитки коштуватимуть по 15 гривень, організатори передадуть одному із дитячих будинків на Хмельниччині. До благодійності можуть долучитися також усі охочі, презентувавши дітям будь-який подарунок. Головне, щоб він був від щирого серця.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую