ye-logo.v1.2

Новорічний подарунок від Миколи Довгальова

Культура 2719

21 грудня у Хмельницькій обласній філармонії відбудеться сольний концерт заслуженого артиста України, соліста Хмельницької обласної філармонії й органного залу Миколи Довгальова.

Такий різдвяний подарунок з Дідом Морозом, Снігуронькою, ялинкою, приємними сюрпризами і несподіванками, підготував співак для глядачів.
Цей рік для артиста ювілейний удвічі: у червні виповнилося 25 років з того часу, як він працює в Хмельницькій обласній філармонії, а напередодні Дня Миколая святкуватиме 50-річний ювілей. Творчий шлях Миколи Анатолійовича розпочався з артиста хору ансамблю «Подолянка», соліста гурту «Розмай» потім – співпраця з ансамблем «Альфреско» Олександра Дударя. З ансамблем «Козаки Поділля» Микола Довгальов об’їздив майже усю Європу. Співак виступав у президентському салоні у Парижі, українському посольстві у Москві. За цей час побачили світ компакт-диски «Два кольори» і «Ностальгія», де у його виконані записані найкращі зразки світової естради. «Планую на цьому концерті, - каже Микола Довгальов, - показати свої можливості співака у різних жанрах: класиці, народній пісні, естраді. У концерті ви почуєте «Aве Марію» Франца Шуберта і «Аве Марію» Джуліо Каччіні у моєму виконанні разом з народною артисткою України Марічкою Ясіновською, а також українські народні пісні у сучасних інтерпретаціях. Виступатимуть також танцювальні колективи Хмельницького Національного університету, з яким мене пов’язує творча співпраця. У переддень різдвяних свят на такій святковій нотці хочеться зробити цей концерт, щоб слухачі долучилися до кращих зразків української, російської та світової пісенної класики».
Кожна зустріч з Миколою Довгальовим, якого природа наділила високим баритоном красивого тембру, відкриває для шанувальників все нові грані його творчості. Співак постійно працює над собою, шліфує свою виконавську майстерність. Цей артист завжди ставить високі цілі і досягає їх, він звик все робити зі смаком і за вищим ґатунком.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую