ye-logo.v1.2

Як обирали «Міс Хмельницький-2011»

Культура 6191
Фото: Євгенія Дорофєєва

Найгарнішою хмельничанкою знову стала учениця гімназії №2

Якщо вам доводилося бувати на попередніх хмельницьких конкурсах краси – забудьте їх усі. Цьогоріч управління молоді і спорту, за підтримки численних спонсорів, не пожалкували на дітище ні грошей, ні часу, ні креативу. «Кермували» святом КВН-щик Денис Піменов і масовик-витівник Костянтин Коцур, тому воно ще до початку було приречене стати веселим. І хоча кажуть, що довгоногі спокусниці й мистецтво – поняття несумісні, але чарівні хмельничанки і головна тема конкурсу таки поєдналися гармонійно. Чого, приміром, варта «ніч у музеї», коли дванадцять стародавніх статуй ожили, а потім, струсивши з себе пил епох, ще й... роздягнулися. Ну, звісно ж, лише до купальників, аби продемонструвати присутнім свої форми. А ще демонстрували гнучкість своїх тіл у східному танці й вечірні сукні під час фінального номеру.
У перервах між танцювально-костюмованими виходами на подіум, аби дати дівчатам час «навести красу», на сцені рвала струни запальна хмельницька скрипалька Майя Онищук, роззувалася і бігала босоніж співачка Міла Нітіч, звивалися русалками танцівниці з клубу «Інтісар»...
Інтригу з іменем переможниці традиційно тримали до останніх хвилин... Вже й міський голова Сергій Мельник передав дівчатам троянди і фени, і спонсори конкурсу визначилися зі своїми фаворитками, щедро обдарувавши їх пилососами, соковарками і блендерами, а найкрасивішу хмельничанку року, що минає, все не оголошували...
Титули «Віце-міс Хмельницький-2011» і «Міс Інтернет» дісталися Марині Блащук, «Перша віце-міс» – Зоряні Файчук, а «Міс глядацьких симпатій» – Інні Гур’євській.
А ось найгарнішою хмельничанкою 2011 року стала 16-річна Анастасія Казмірук, учениця гімназії №2. Діадему вона отримала з рук дівчини із паралельного класу, найгарнішої хмельничанки 2010 року – Світлани Дяблової. Як зізналася остання, їй дуже приємно, що корона дісталася подрузі й ще на рік залишилася у стінах рідної школи. «У нашій гімназії найгарніші дівчата!» – посміхаючись, запевнила Світлана. Сама ж Анастасія не приховувала емоцій і в перші кільканадцять секунд після того, як почула своє ім’я, мало не плакала. «Я, звісно, думала про те, що стану володаркою якогось титулу, – зізналася переможниця, – але те, що це буде одразу і «Міс фото», і «Міс Хмельницький-2011» – для мене стало несподіванкою!».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую