ye-logo.v1.2

Фестиваль на честь Володимира Висоцького

Культура 2366

відбувся у Нетішині та Рівному

У палаці культури відбувся шостий міжнародний конкурс-фестиваль бардівської пісні, присвячений Володимиру Висоцькому. Завітали на конкурс 20 виконавців авторської пісні з України та Росії.
Власне, у самому Нетішині організатори провели пам'ятний концерт, а от визначали переможців конкурсу у неділю в Рівному у палаці культури. Хмельниччину представляли нетішинці Віктор Гусаров та Олександр Федорчук, які стали номінантами конкурсу.
За підсумками журі, володарем гран-прі став рівнянин Павло Могола, перше місце посів його земляк Олександр Дячук, друге виборола гостя з Брянська Альвіна Гончарова, а третє — представник далекого Краснодарського краю Олексій Журавльов. Він, до речі, є президентом бардівського клубу “Вертикаль” у себе на батьківщині.
До речі, для концерту місто енергетиків обрали недарма, адже саме тут вперше у світі з'явилася вулиця імені Висоцького, про що свідчить й встановлений на ній пам'ятний знак. Тому перед початком дійства усі учасники вшанували пам'ять барда покладанням квітів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую