ye-logo.v1.2

Сергій Мельник поділився «культурним досвідом» з українськими містами

Культура 2316
Фото: Валерій ТЕЛЕХОВСЬКИЙ

Під час засідання асоціації міст України з питань культури і мистецтв, яке нещодавно відбулося у холі готелю «Центральний», гості й господарі обговорили чимало труднощів, з якими доводилося стикати у роботі та разом потішилися здобутками один одного.

Щодо останніх, то у нашому місті приїжджим неабияк сподобалися єдині в Україні хмельницька школа іконопису «Нікош» і музей-студія фотомистецтв , а також – монотеатр «Кут». За словами Сергія Івановича, одне з головних завдань, яке він нині ставить перед собою – залучити якомога більше дітей до культури. «І доки ми ще думаємо над чимось, – зауважив він під час обговорення «культури Хмельницького», – дехто на цьому питанні уже шишок набив».
За ініціативи режисера-постановника театру «Дзеркало Вскесвіту», Івана Кропліса, управління культури і туризму Хмельницької міської ради та міського будинку культури, з 25 по 28 квітня відбудеться театральний фестиваль «Проскурівська весна - 2012», який присвячений 120-річчю заснування першого театру в місті Проскурові. Вистави театральних колективів з Києва, Дніпропетровська, Кременчука та Хмельницького ви зможете побачити на сценах академічного театру ляльок та Будинку культури. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую