ye-logo.v1.2

В Хмельницькому стартував ІІ JAZZ-forum

Культура 2697

ІІ JAZZ-forum розпочав свою діяльність - сьогодні

Сьогодні 7 квітня, в моно-театрі КУТ у Хмельницькому , стартував Другий ДЖАЗ-ФОРУМ.  Нагадаємо, що він триватиме два дні з 7 по 8 квітня. "Знову до нас приїде Ольга Лукачова, що минулого разу (перший "ДЖАЗ-ФОРУМ" проходив 29-30 жовтня 2011 року) проводила майстер-клас джазового вокалу, а сьогодні разом з нею приїздить ціла четвірка відомих джазменів Києва ( наприклад саксофоніст Богдан Гуменюк, або барабанщик Тарас Козак).  
  Вперше у Хмельницькому побувають львів`яни з Lviv Jazz Trio, в якому грають Ігор Гнідин - один з кращих барабанщиків України,Анастасія Литвинюк - джазова піаністка,засновниця проекту “Litvinyuk Acoustic Jazz” та Андрій Кохан - молодий, та професійний гітарист, що побував на європейських сценах. 
 Із Харкова приїде композитор, саксофоніст Євгеній Абін, що співпрацює з такими проектами, як "SunSay" та "Maria Group", а,також, із майстер-класом Роман Філоненко - джазовий гітарист, що працює у техніці мануш ( циганський джаз), після майстер-класу він виступить для нас, разом з гітаристом Олександром Горбатенко" - говорять організатори фестивалю. 

Програма форуму така: День перший: 15.00 — Михайло Федор (м. Ужгород), ведучий радіо-програми "Інший звук" на хвилі “Тиса ФМ”; 16.30 - майстер клас по джазовим технікам гри на саксофоні від Євгенія Абіна (м. Харків); 18.00 - виступ джазового квінтету Ольги Лукачової. День другий: 16.00 - Роман Філоненко та Олександр Горбатенко (м. Харків) - гітарний дует, який грає в стилі джаз-мануш (або джипсі джаз), проведуть майстер-клас по гітарній техніці та виступлять на сцені “Кута”; 19.00 - “Lviv Jazz Trio”. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую