ye-logo.v1.2

Sexy без ГМО Playboy

Культура 8223

У Хмельницькому, в клубі «СВ» відбулася найжіночніша, найсексуальніша, але анітрохи не вульгарна вечірка року

Краса повинна бути натуральною, без ботоксу, силікону та втручання пластичних хірургів. Ця думка стала лейтмотивом най-сексуальнішої вечірки в Хмельницькому.
«Ми побували у шести містах України, і я надзвичайно щаслива, що залишилися ще справжні красуні, без ГМО», – зізналася головна гостя вечірки, співачка Oksi.
«Вперше в Хмельницькому відбувається така вечірка, – вважає член журі конкурсу краси та власник клубу «СВ» Віктор Вікарчук. – Адже Playboy — бренд зі світовим ім'ям».
Конкурс краси «Міс-Playboy» в рамках акції «Краса без ГМО від Oksi» та з нагоди «50-річчя клубного життя Playboy» став подарунком не лише для чоловіків, але й для дівчат. Сильна половина людства мала змогу помилуватися найкрасивішими дівчатами міста, а подільські модниці познайомитися із колекцією сексуальної жіночої білизни «Bellissimo», із шикарною лінією шуб від «Імперії хутра», дизайнерським вбранням від «Madoc» та модною колекцією осінь-зима 2010 «Essense influence» від «Olgara», вінницької дизайнерки Ольги Родченко.
«Я вже вдруге беру участь у вечірках «Playboy», – ділиться Ольга Родченко. – Вперше це було у Вінниці.
Насправді кожна із 10 учасниць конкурсу краси отримали подарунки. Окрім офіці-йних переможниць, кожен спонсор зробив приємний сюрприз своїй фаворитці. Найбільше зацікавив глядачів подарунок від секс-шопу «Клубничка», який дістався переможниці конкурсу.
«Все – жіночно, сексуально, анітрохи не вульгарно. Питання пристойності було першим, яке ми поставили організаторам вечірки, – запевнила член журі та директор модельного агенства «ІренМодел», професійна модель у недалекому минулому Ірина Щавінська. – Аж надто чітких меж для учасниць ми не ставили. Оскільки, окрім модельної зовнішності, цього разу були дуже важливими такі якості, як артистичність, життєрадісність, вміння себе подати. Серед конкурсанток не всі дівчата професійні моделі. Але всі повнолітні, дуже старалися, і я всім бажаю успіхів!».
«Переможниця отримає унікальний шанс потрапити на сторінки журналу», – пообіцяла представник редакції «Playboy» та член журі Тамара Жданова.
Отож після «роздачі слонів» у спонсорських номінаціях, справа дійшла до оголошення кращих з кращих, найсексуальніших та найкрасивіших. Третю сходинку, а заодно й спецприз від клубу «СВ» (приз залишився таємницею на двох – красуні та Віктора Євгеновича), завоювала Анастасія Супрунюк. Срібною міс стала Олена Кастюк. Саме їй дістався спонсорський сюрприз від «Імперії хутра». І … най-най-най стала студентка, майбутній модельєр-дизайнер Катерина Лоба-нова.
«Це мій дебют у модельному бізнесі, – розповіла переможниця. – Я, звісно, сподівалася на перемогу... Це чудовий старт, сподіваюся зробити кар'єру. І всім дівчатам-учасницям бажаю досягти успіху».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую