ye-logo.v1.2

Олександр Пономарьов нюхає фарбу від депресії і катається на байку

Культура 2522

Співак Олександр Пономарьов качається байком, нюхає фарбу від депресії та жити не може без борщу.

Олександр Пономарьов, як виявилося, не лише співає. У житті він ще й малює. «Ну, я це називаю «мазюкати». Коли зовсім депресивний стан, то мене заспокоює запах фарби, — ділиться Пономарьов. — Так, це мої емоції. Інколи виходить весела емоція. Можна залишити і дивитися на неї. Якщо ж сумна, то її треба ховати».
Крім малювання та співів, Олександр останнім часом усією душею полюбив кататися на байку. Влітку він ним користується постійно.
«Я машиною літом не їжджу взагалі, — зізнається. — Хіба лише на якісь вечірки, де треба бути у смокінгу. Або такі, де є якийсь дрес-код».
До слова, у співака була давня мрія — поїздити на мотоциклі по Європі. Й цьогоріч, за словами Сашка, вона здійснилася.
«Я не належу до жодного байк-клубу. Можливо, просто не такі траплялися байкери. Напевно, це не для мене — напитися, похизуватися своїм мотоциклом і поборотися на руках», — каже зірка.
До слова, якщо вірити Пономарьову, то катання на байку замінює йому спорт.
«Зараз займаюся спортом на рівні тренажерного залу. Але, скажу тобі, потягати мотоцикл вагою 420 кілограмів на собі по місту — це будь здоров. Можна і в тренажерний зал не ходити, — запевняє співак. — Особливо коли на дорогах затори, а ти між машинами їдеш, то постійно тримаєш мотоцикла на ногах, руках. Тут працює вся група м’язів. Досить важко. Після перших днів катання, коли виїжджаєш, коли тепліше, то м’язи так болять, ніби ти десь півтори години качався».
 Коли ж Сашка запитали, яку музику під час подорожі Європою він слухає, він відповів: «Я люблю старий американський джаз, поп-джаз: Еллу Фіцджеральд, Луї Армстронга, Френка Сінатру».
А з українських виконавців Пономарьову дуже подобається гурт «Бумбокс» і його лідер Андрій Хливнюк.
«Дуже перспективна група. І соліст із гумором. (Сміється.) Й у нього достатньо органічний і, як на мене, стильний музон. Він цікавий, творчий. Мені подобається, коли людина горить, знає, чого хоче, та живе цим», — каже Пономарьов.
Ще одне хобі виконавця — приготування їжі. Готувати Сашка буцімто навчив його колишній тесть — покійний композитор Микола Мозговий.
«Я люблю готувати. Але поза кадром. Постійно куховарю. Якщо хоча б раз у тиждень нічого не зготую, то якесь таке відчуття, ніби щось не склалося, — каже Олександр. — Що стосується моєї коронної страви, то дуже люблю тушкувати кроля. З грибами й сметаною. Також обожнюю готувати на вогнищі. Скажімо, «правильний» плов — із курдючним смальцем, бараниною».
Втім, артист запевняє, що понад усе любить рідну українську кухню. «Без борщу більше тижня не витримую. Нещодавно їздив у Маямі, то пішов, купив собі все на борщ», — зізнається Пономарьов.
За словами співака, нині друзі допомагають йому виходити з кризи, пов’язаної з особистим життям. Імовірно, йдеться про розлучення з другою дружиною Вікторією Мартинюк і скандали через їхнього сина Сашка.
Одначе не лише про особисте розмовляв телеведучий із вітчизняною зіркою. Довелося Пономарьову поговорити і про політику. Так, співак підкреслив, що брав участь у політичних акціях «тільки під час тих виборів, де Тимошенко».
А от чи піде у політику сам, Олександр досі не вирішив: «Я не знаю. Я, до слова, здобув нещодавно освіту магістра-правознавця. Втім, поки що не розумію своєї ролі. Бути людиною, яка сидить і натискає на кнопки за чиєюсь командою, я не хочу. Бо маю свою думку. З огляду на ту політичну ситуацію, яка зараз склалась, я не впевнений, чи потрібна моя думка комусь у парламенті. Тому поки не відчуваю, що я потрібний... Мені не раз пропонували бути народним депутатом попередніх скликань. Але звичайним «кнопкодавом» я бути не хочу».
При цьому Олександр Пономарьов не виключає, що братиме участь у політичних акціях.  

Джерело vidomosti-ua.com

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую