ye-logo.v1.2

«Кумедна малеча» тепер із подарунками

Культура 3585
Фото: Євгеній ДОРОФЄЄВ

Ось і завершився фотоконкурс «Кумедна малеча», який журнал «Проскурівський телеграф» проводив спільно з фотостудією «Інша студія».

Участь у ньому взяли понад дві сотні ваших, шановні читачі, фотографій. Переважна більшість із них була розміщена на сторінках минулих номерів журналу, а 35 кращих – увійшли до фінальної фотовиставки, відкриття якої відбулося 13 липня у приміщенні кінотеатру «Мультиплекс». Нагадаємо, прийом фотографій на конкурс тривав від 26 квітня до 22 червня. Згодом уся наша «редакційна братія» обирала найкумедніші фото. Нелегкою виявилася ця справа, адже серед понад двох сотень фотографій, на кожній із яких унікальна дитина, важко обрати одну-дві. Однак конкурс на те й конкурс, щоб визначити переможців. Хоча в нашому випадку були переможці, але не було переможених, адже «засвітилися» усі діти - учасники конкурсу. Усі фотографії розміщені у спеціальному фотоальбомі з однойменною назвою «Кумедна малеча» на сайті telegraf.ye.ua у розділі «Мультимедіа». Переважна більшість фотографій була надруковані на сторінках журналу, фіналісти – увійшли до фотовиставки, а найкращі, на нашу думку, нагороджені призами від спонсорів. Так, сертифікати на право отримання подарунку на суму 250 гривень у магазині італійського дитячого одягу «Dolhe bimba», отримали Владислав Ко та двійнята Маша і Саша Корженко. Такі ж сертифікати від магазину «Взуття для вашої родини» отримали Марія Решетнік та Анна Матвєєва. Годинники від магазину «Маг Час» на пам'ять про конкурс матимуть Ліза Ємельянова та Станіслав Дерус, а на велосипеді від магазину «Veloman Extreem» кататиметься Віра Коваль. Без подарунків, а саме передплати на журнал «Проскурівський телеграф» на друге півріччя, не залишилися й Дарина Лукас, Даша Торяник та Аріна Мельниченко. Ну, а спеціальний приз – фотосесію від «Іншої студії» – отримала Діанка Попович. Поки діти смакували солодощі, батьки спочатку спілкувалися між собою, а потім взялися до фотоапаратів – фотографували своїх чан на фоні їхніх фото на стіні.
Нагадуємо, що усі фотографії, які беруть участь у фотовиставці – це подарунок фіналістам, який вони отримають 1 серпня, після закриття фотовиставки.
Натхненна дитячою щирістю та безпосередністю редакція «Проскурівського телеграфу» уже готує нові конкурси для своїх читачів, які будуть оголошені найближчим часом.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую