ye-logo.v1.2

Лицарські бої в Меджибожі

Культура 6716
Стародавній Меджибіж "оживе". Фото demiart.ru
Стародавній Меджибіж "оживе". Фото demiart.ru

Середньовіччя "оживе" у Меджибожі в рамках фестивалю "Стародавній Меджибіж", який відбудеться 24 - 26 серпня.

На території фестивалю відтворюється справжнє середньовічне військове поселення, проходить ярмарок народних майстрів, присутня середньовічна харчевня, в якій під відкритим небом готують страви за оригінальними старовинними рецептами. Перший фестиваль відбувся в 2003 році. За цей час його учасниками побували сотні музичних гуртів з різних країн, тисячі учасників військово-історичних клубів, десятки тисяч туристів.  Цього року планується участь близько 50 військово-історичних клубів, більше 400 учасників. У програмі - турніри і групові лицарські бої. Бойова програма буде проходити протягом всіх трьох фестивальних днів. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: “СТАРОДАВНІЙ МЕДЖИБІЖ-2011”

Учасники фестивалю у 2012 році:
ТРОЛЛЬ ГНЕТ ЕЛЬ (Санкт-Петербург, Россія). Краща команда Росії, що виконує пивной фолк!
[:TEUFELSTANZ:] (Москва, Росія). Унікальна для Росії команда, яка грає хітову та технічну середньовічну музику нового часу. Сценічна подача матеріалу відбувається у дусі брутального альтернативного середньовіччя. Мелодика, атмосфера і енергетика музики [: TEUFELSTANZ:] не поступається за силою німецьким законодавцям стилю.
LITVINTROL (Мінськ, Білорусь). Багато хто грає фолк-метал, але ніхто не робить це так, як LITVINTROL. Їх музика – весела та сумна, хвацька та пафосна. А щоб ще більше вирізнятися та всіх заплутати, учасники назвали свій стиль Rock’n'Troll.
IRDORATH (Мінськ, Білорусь). Одна з найяскравіших та незвичайних гру білоруської сцени, яка грає середньовічну музику. Але не тільки музика звертає на себе увагу, але й шоу, яке роблять музиканти, вчиняючи це як відомі європейські гурти, що грають медіевал для широкої публіки.
UNIA (Мінськ, Білорусь). Гурт являє собою незвичайну суміш білоруських народних пісень із потужною та важкою ритм-секцією.
TerraKod (Брест, Білорсь). Головна ідея творчого об\єднання TerraKod – це популяризація беілоруської культури шляхом синтеза народної творчості з сучасними напрямками альтернативної музики.
O’Hamsters (Київ, Україна). Весела команда, яка грає irish folk-punk та не залишає нікого байдужим до свої творчості!
РИБАЖИР (Київ, Україна). Гурт, яки буде заряджати всії вас позитивними мелодіями реггі під час фестивалю.
УВАГА! Список гуртів може доповнюватися!

festyvali.org.ua

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую