ye-logo.v1.2

Житло як мистецтво

2634

Цікавитесь нерухомістю? Бажаєте придбати нове житло для себе чи своїх дітей або вкласти гроші у нерухомість, але вже втомились шукати найбільш підходящий варіант? В лютому в Хмельницькому розпочинає свою роботу «Галерея нерухомості», що допоможе вам у ваших пошуках на ринку нерухомості.

 «Галерея нерухомості» – це абсолютно новий формат продажу новобудов у нашому місті. Адже в одному торговельно-виставковому залі для вашої зручності розміщено пропозиції від різних забудовників міста, для наочності створено макети будинків, підготовлені креслення та малюнки планувань, і навіть приклади можливого оформлення квартир. Крім того, для порівняння надаються пропозиції сусідніх новобудов. Як то кажуть: одразу на місці порівняти й оцінити переваги. Але це ще не все. У «Галереї нерухомості» клієнти зможуть отримати послуги й від операторів-партнерів, таких як: постачальники меблів, побутової техніки, дизайнери, виконавці ремонтно-оздоблювальних робіт тощо, без допомоги яких при купівлі нерухомості не обійтись. Повний комплект і мінімум затрат часу. Найголовніше це те, що усі послуги, які надає «Галерея нерухомості» для своїх клієнтів, абсолютно безкоштовні. Будь-яка консультація від працівників галереї ніяк не позначиться на вашому гаманці.

Відтепер всю необхідну інформацію про наявні новобудови у Хмельницькому, строки їх здачі, основні характеристики та ціну можна отримати в одному, єдиному центрі продажу. І тут же, клієнти мають можливість отримати не просто сухі цифри, а відмінно візуалізовану та наочно продемонстровану інформацію: у формі макетів, планувань та креслень. Мрія про нове житло стає реальністю. Тут на вас чекатимуть кращі пропозиції від забудовників міста, і ви одразу бачите, що купуєте та обираєте найбільш підходящий саме для вас варіант. Кваліфікований та ввічливий персонал допоможе кожному у пошуку житла його мрії, дасть відповіді на усі питання та сумніви, що виникнуть в процесі і допоможе втілити мрію в життя. А головне завдання партнерів-операторів «Галереї нерухомості», що надають додаткові послуги (з дизайну приміщення, ремонту чи страхування житла) – полегшити Вам роботу та звести до мінімуму затрати часу, енергії та коштів.

Не потрібно більше бігати від одного агентства до іншого у пошуках житла та викроювати час, аби переглянути можливі пропозиції квартир протягом робочого дня. А потім, після купівлі самого житла, не знати з якого боку підійти до його оформлення і до якої служби звернутись в першу чергу. Заощаджуйте кошти та час, раціонально підходьте до такого серйозного питання, як придбання нерухомості. «Галерея нерухомості» - це шанс отримати саме те, чого ви давно прагнете: новий дім, що буде саме, таким, яким бачите його ви.

Завітайте до «Галереї нерухомості», що працюватиме за адресою : м. Хмельницький, вул. Подільська, 21 , ТЦ «Магніт», 3-й поверх, і оцініть на власному досвіді всі переваги нового центру продажу. Адже житло теж може бути цілим мистецтвом. І працівники галереї з радістю, у сприятливій атмосфері доведуть вам це та створять усі необхідні умови для вибору своєї нової, такої бажаної домівки.
Першим п’ятьом покупцям «Галереї нерухомості» гарантовано отримання призів. Поспішайте, не втрачайте свій шанс.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую