ye-logo.v1.2

Квартирна мрія

1988

Нова квартира – мрія кожної людини. Але як серед безлічі пропозицій знайти саме ту, яка підходить саме для Вас? Де знайти час і кошти для втілення своєї мрії в життя, а не бігати по офісах забудовників у пошуках нового житла, а потім сушити голову як його облаштувати і що для цього потрібно?

Відтепер ці проблеми лишились у минулому. Адже в місті Хмельницькому з 23 лютого за адресою : вул. Подільська, 21 , ТЦ «Магніт», 3-й поверх о 12:00 годині розпочне роботу «Галерея нерухомості» – проект абсолютно нового формату продажу новобудов у місті. У чому новизна цього проекту?

В одному торгівельно-виставкому залі розміщені пропозиції з нерухомості від різних забудовників міста, для зручності клієнтів створені наочні макети будинків, підготовані креслення та планування квартир, а також відтворені приклади можливого оформлення самих квартир. Тобто, «Галерея нерухомості» дає шанс своїм клієнтам не лише отримати сухі дані про усі необхідні характеристики, строки здачі та ціни квартир у хмельницьких новобудовах, а й пересвідчитись наочно, чи відповідає їх вибір власним уявленням та мріям. Для порівняння у центрі продажу нададуть необхідну інформацію щодо пропозицій від сусідніх новобудов. Аби можна було зважити всі «за» та «проти».

Також «Галерея» надає широкий спектр інших послуг. Адже тут вже представлені різні партнери-оператори : дизайнери, виконавці ремонтно-оздоблювальних робіт, постачальники меблів та побутової техніки, які радо допоможуть вам обладнати домівку своєї мрії. При цьому усі послуги та консультації, які надають працівники «Галереї нерухомості», є абсолютно безкоштовними для усіх без винятку клієнтів. Ви економите власний час, і що найважливіше – власні кошти.

Найкращі пропозиції від забудовників міста чекають на вас у «Галереї нерухомості», де ви на власному досвіді зможете переконатись, наскільки легким, приємним та безтурботним може бути процес пошуку, придбання та облаштування свого житла. Кваліфікований та обізнаний персонал надасть допомогу кожному клієнтові, забезпечить сповна усією необхідною інформацією та посприяє тому, аби ви обрали саме той варіант, який найбільше вам імпонує. Завдяки новому формату центру продажів, квартирні мрії не залишаються просто мріями, а отримують цілком реальне підгрунтя : спочатку на макеті і кресленні, а потім у реальному житті.

Особливо полегшує роботу з облаштування і оформлення житла мережа партнерів операторів у «Галереї нерухомості», що надає низку додаткових послуг. Адже, як тільки ви визначились із власним вибором і придбали квартиру – одразу ж на місці можете вирішити всі проблемні питання, які виникають після придбання. Дизайн, ремонт чи страхування житла – вже не проблема. І вам не потрібно більше нікого шукати : всі необхідні роботи будуть зроблені фахівцями «Галереї нерухомості». Ви ж при цьому не витрачаєте ні зусиль, ні коштів, а лише, як кажуть, насолоджуєтесь самим процесом втілення своєї мрії у життя.

Перші п’ять покупців «Галереї нерухомості» гарантовано отримають призи. Отож, не втрачайте чудової нагоди зробити собі справжній подарунок. Завітайте до «Галереї нерухомості» та переконайтесь у всіх вигодах і перевагах, які вона пропонує.

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую