ye-logo.v1.2

Відкриття «Галереї нерухомості»

3743

23 лютого цього року на 3-му поверсі торгового центру «Магніт» розпочала роботу «Галерея нерухомості» – абсолютно новий та осучаснений центр продажу житла в новобудовах міста Хмельницького

 Кожна людина рано чи пізно стикається у своєму житті з купівлею та облаштуванням нового житла. Ті, хто вже проходив через це, знають скільки нюансів та питань породжує ця ситуація. Та навіть з придбанням самого житла проблеми не зникають, а лише накопичуються. І тоді вже треба витрачати час на пошуки спеціалістів, які допоможуть облаштувати житло саме так, як ви того бажаєте.
Однак тепер усі ці проблеми вирішує «Галерея нерухомості».
Усі охочі мають нагоду на власному досвіді переконатись у перевагах нового проекту. Адже «Галерея нерухомості» пропонує своїм клієнтам оптимальні умови для вибору і придбання житла в новобудовах міста. Новенький та ошатний виставковий зал містить наочну інформацію про можливі варіанти житлових квартир у новобудовах: планування квартир, зображення зовнішнього вигляду будинків у формі макетів, усі дані про будівельні матеріали та умови будівництва. Безумовно, все це значно полегшує клієнтам пошук давно омріяної квартири. Але «Галерея нерухомості» може запропонувати ще багато корисної інформації.
Зокрема тут можна дізнатись і про інші будівництва нашого міста, а головне – отримати усі необхідні послуги, починаючи від дизайну інтер’єру своєї квартири, і завершуючи постачанням меблів та побутової техніки. В одному-єдиному офісі ви одразу вирішуєте усі нагальні питання та проблеми, пов’язані з придбанням і облаштуванням житла та значно пришвидшуєте свій переїзд до нової домівки.
Варто зазначити, що «Галерея нерухомості» – це не ріелторське агентсво, оскільки тут представлені лише пропозиції від самих забудовників. Послуги, що надаються в «Галереї» є абсолютно безкоштовними для усіх, без винятку, клієнтів.
День відкриття подарував відвідувачам багато сюрпризів. Крім того, на перших п’ятьох покупців квартир очікує гарантований подарунок : сучасний телевізор. І, як запевняє керівництво «Галереї нерухомості», це далеко не останні подарунки, на які можуть розраховувати її клієнти.
Завітавши до офісу «Галереї нерухомості» у будній день з 9.00 до 19.00 та з 9.00 до 16.00 у вихідні, ви маєте змогу отримати всю необхідну інформацію щодо новобудов міста у максимально зручній та наочній формі. А ввічливий та досвідчений персонал зробить усе можливе, аби допомогти здійснити вибір, який найкраще відповідатиме вашим потребам та уявленням про нове, сучасне, а найголовніше - зручне житло. Вибір житла – це серйозний крок. Довіртесь професіоналам, аби здійснити його належним чином і не пошкодувати.
«Галерея нерухомості» чекає на вас, щоб перетворити давню квартирну казку на реальність.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую