ye-logo.v1.2

Життя у яскравих барвах

4242

Якщо Вам набридли сірі будні, а однотипні будинки здаються похмурими і невеселими, якщо Ви бажаєте трішечки спокою подалі від галасливих місць і якомога ближче до природи, то «Галерея нерухомості» має для Вас неймовірну пропозицію

І ця пропозиція не лише кардинально змінить ваш стиль життя і навіть самопочуття, а розфарбує життя у нові приємні кольори.

Адже мова йде про сучасний, максимально практичний та комфортний житловий комплекс за неймовірною ціною в мікрорайоні Озерна з більш, ніж милозвучною назвою «Барви». Місцерозташування комплексу говорить саме за себе: затишна, мальовнича місцевість неподалік від лісу, але при цьому, зовсім неподалік, присутня уся необхідна для сучасного життя інфраструктура. Тут і зупинки міського транспорту, і мережа різноманітних магазинів з аптеками, і, звісно ж, дитячі садочки зі школами. Тому «Барви» підійдуть усім: і для молодих сімей, які прагнуть затишного родинного гніздечка, і для цілеспрямованих активних студентів, що шукають себе і своє місце в суспільстві, і для тих, хто вже знайшов роботу для душі, але прагне відпочити вдома після тяжких робочих буднів і шаленого темпу сучасного життя.

Відмінне планування квартир у «Барвах» дозволяє раціонально використовувати кожний квадратний метр житлового приміщення. Тут Ви не знайдете величезних, непотрібних коридорів чи надмірно обширного санвузла. Площа квартир заощаджується за рахунок допоміжних приміщень, а не зарахунок власне житлових кімнат. Отже, Ви не переплачуєте за нікому непотрібну площу.

Ззовні будинки комплексу утеплені за допомогою шару пінопласту підвищеної товщини, що гарантує усім мешканцям відмінну теплоізоляцію за будь-яких погодних умов. Основним принципом, яким керуються забудовники – це використання лише надійних та надвитривалих будівельних матеріалів, що гарантує, в свою чергу, безпечність та довговічність житла. Все це робить «Барви» надзвичайно комфортними та навіть неординарними.

«Барви» швидко «квітнуть». Будинки зводяться не лише надійно, але й швидко. А це означає, що вже через декілька місяців перші власники можуть гучно святкувати своє новосілля у нових затишних квартирах.

Незалежно від поверху, квадратний метр житла у «Барвах» коштує 3900 грн. Крім цього,
забудовники та «Галерея нерухомості» пропонують своїм клієнтам різноманітні пропозиції по виконанню ремонтних та оздоблювальних робіт на будь-який смак за цінами, що є нижче ринкових, при цьому виключно відмінної якості.

«Галерея нерухомості» є екслюзивним продавцем квартир у житловому комплексі «Барви». Менеджери Галереї нададуть Вам усю необхідну інформацію, що стосується новобудови, Ви зможете переглянути усі варіанти планування квартир та обрати для себе з палітри «Барв» саме ту, яка найкраще відображає Ваш стан душі.

Поспішайте завітати до «Галереї нерухомості» та зробити свій вибір. Життя не стоїть на місці, зробіть його не тільки затишним, але й яскравим.

Коментарі:

Сергій 26.12.2015 21:48

Доллар попер и теперь квартиры в Барвах стоят почти в два раза дороже http://novobudova.in.ua/uk/buildings-khmelnitskiy/barvy/ но с другой стороны, доллар вырос в три раза, а цена на квадрат менее чем в два. К сожалению, зарплаты остались на том же уровне.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую