ye-logo.v1.2

«Майбутнє України лише у Європі»

Євромайдан 2544
Фото: Дмитра Скрипника

Переконані активісти хмельницького Євромайдану.

«Ми вийшли на Євромайдан заради європейської інтеграції. Ми хочемо жити повноцінним європейським життям. Ось і все. Європа — це цивілізація, високий рівень економічного, культурного і політичного життя. Майбутнє нашої країни лише у Європі. Нас тут підтримують прості хмельничани, приносять їжу, чай гарячий. Ми постійно відчуваємо підтримку хмельничан», - розповідає учасник хмельницького Євромайдану.

«Тут я на майдані, бо владою були зраджені інтереси України. Непідписання асоціації — це черговий крок до того, щоб стати колонією Росії. Гасла влади нічого не вартують. Будь-якого покращення нема. Євромайдани по усій Україні демонструють силу народу, його волю, що люди не залишаються осторонь і нікуди з майдану не підуть. Перемога буде за народом і ми зможемо через асоціацію наблизитися до європейського співтовариства. З боку європейських країн також повинна бути підтримка і вона є. Якщо не буде підписаний договір, надіємося що інші країни осудять не лише Росію, але й наш уряд», - каже Станіслав.

«Я за європейське майбутнє своїх дітей та онуків. Європа — це соціальні стандарти, права людини, юридичний захист. У них нема міліцейського свавілля, як у нас. Кожна людина, яка прагне до кращого, повинна вийти на майдан і висловити свою позицію. Я вважаю, що настав час «Ч» - або ми будемо цивілізованою нацією, або нами і надалі правитимуть бандитські угруповування. У нас існує таке явище, як рейдерські захоплення підприємств і не лише великих. У нас був великий фермер Стаднік, де він зараз? У Швейцарії. Якщо з такими людьми отак просто розправляються, то з дрібним бізнесом подавно. Зараз стоїть питання: або ми матимемо майбутнє, або нас його позбавлять. Якщо у 2015 році ця братія ще раз прийде до влади, то Україна навряд існуватиме як самостійна держава», - запевняє Віктор Татарчук.

Сьогодні на 17:00 усіх хмельничан запрошують на майдан Незалежності. О цій годині розпочнеться виступ молодіжних гуртів. Також кожний отримає можливість висловити свою позицію.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую