ye-logo.v1.2

Львів відмовляє нашому відомому земляку

Євромайдан 3856

Гришка не хочуть чути і бачити у філармонії #Євромайдан

Львівський Євромайдан близько години тому поширює посилання.
Ведучий  львівського майдану, Роман Матис, із неприхованим задоволенням зачитує зі сцени #Євромайдан звернення до співака Володимира Гришка.

"Ризикуємо видатись панові Гришку негостинними, але ми не хочемо його чути й бачити. Тому виступати у філармонії #‎Євромайдан у Львові йому не дасть. Пане Володимире, можете здавати квитки на літак.
  Шановний пане Гришко!
Звертається до Вас львівський #Євромайдан. Чули, що Ви маєте намір виступити 3-го грудня о 19.00 у львівській філармонії. Ми цінуємо Ваш талант і захоплюємось вашими піснями. Але львів'янам, які вийшли на майдан протестувати проти свавілля влади та ганебної відмови від євроінтеграції, неприємно, що Ви відкрито підтримуєте Віктора Януковича. Нещодавно, виступаючи перед зігнаним та проплаченим «антиєвромайданом» у Києві, Ви назвали тамтешню сцену «святою», а також підтримали гальмування євроінтеграції. Тому, вибачайте, але нам неприємно перебувати з Вами на одному гектарі. Будьте ласкаві, перенесіть свій виступ до Межигір'я або Кремля.
P.S. Приміщення львівської філармонії належить львівській громаді, тож вимога є цілком законною, не сумнівайтесь.
З привітом,
Львівський Євромайдан
Ми серйозно, завтра не дамо йому виступити. Всім, хто купив квитки, співчуваємо. Маєте добрий музичний смак, але погане чуття на людей."

 

 Саме звернення (макет): http://goo.gl/dRgk6e

www.facebook.com/euromaidanlviv

www.facebook.com/photo.php

Коментарі:

Муля 17.12.2013 23:35

ще одна землячнка на антимайдані скоро валесвькій дадуть заслужену... Прочитайте про наташу коментарі в Ютубі, під цим відео.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую