ye-logo.v1.2

Хмельницький: в суботу на Майдані «чергують» депутати, а в неділю – знову Народне віче

Євромайдан 2467

Народна мобілізація триває. Долучайтеся!

Завтра, 7 грудня, на Хмельницький Майдан з’їдуться опозиційні депутати з усієї області, усіх рівнів: сільські, селищні, міські та обласні. Послухати, побачити, запитати та поспілкуватися з народними обранцями можна буде з 11.00.
До речі, саме завтра в Україні відзначають День місцевого самоврядування.
В неділю ж, усі хмельничани, які не поїдуть до столиці, теж мобілізуються на Майдані Незалежності на Народне віче, яке стартує о 12.00.
 

Коментарі:

Віктор 07.12.2013 00:27

 Уже 100 адвокатів Асоціації правників України надають цілодобову допомогу постаждалим під час протестів, захищають учасників АвтоЄвроМайдану та допомагають із судовими позовами проти спецпризначенців, що били людей. Телефон цілодобової гарячої лінії Центру правової допомоги: 0(44) 229 10 29. За цим телефоном черговий юрист прийме звернення кожного, хто потребує допомоги, надасть усну консультацію або організує оперативне реагування у разі виникнення невідкладних ситуацій. Консультації та допомога юристів є виключно фаховими та безкоштовними. Якщо ви юрист або адвокат і бажаєте долучитися до роботи центру, надішліть листа на адресу [email protected]. Сподіваємося на вашу небайдужість та готовність допомогти постраждалим!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую