ye-logo.v1.2

Бойкот набирає обертів!

Євромайдан 5387

Список фірм, торгових марок і мережі магазинів, які пропонують бойкотувати українці, щодня поповнюється.

Українців закликають бойкотувати товари, які виготовляють фірми, що належать, співпрацюють або мають у співзасновниках членів Партії регіонів. Головний посил – купуючи продукцію цих фірм ви фінансуєте злочини і свавілля, яке чинить влада.
"Бойкотувати дуже просто - утримайтесь від покупок цільових товарів. Віддайте свої гроші тим, хто не спрямує їх беркуту, суддям, прокурорам чи на покупку голосів. Жодної копійки регіоналам! Відсьогодні і назавжди!" – закликають активісти Майдану.
Ринок алкоголю значною мірою знаходиться у руках регіоналів. Уважно вивчаємо список алко-брендів, щоб регіональний хміль не потрапив на новорічні столи. 

"Не забуваємо, що товари від регіоналів псують карму, спричиняють похмілля, можуть викликати нудоту, тимчасове запаморочення і навіть засліплювати результами "покращення". Жодна копійка не повинна дістатися фінансистам антимайданів і беркуту. Віддайте свої гроші тим, хто інвестує їх в розвиток, а не політику, корупцію і дорогі тачки", – йдеться у зверненні активістів.
 

Коментарі:

Владимир 01.01.2014 13:50

Матка боска! Саме ці бренди є найбільш популярними і якісними! То може краще вживати їх, чим якесь дермо?!)) Чи так: "свободівцям" купувати красилівський цукор, "регіонам" - теофіпольський, "юліним вівцям" - староконстянтинівський? , а "ударівцям" пити чай без цукору!!!)) Бред повний!)

Валерий 31.12.2013 12:10

ну і дебілізм...

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую