ye-logo.v1.2

Хмельницькі комуністи подякували «Беркуту» за мужність проявлену на Євромайдані

Євромайдан 3135
kpu.ua
Фото: kpu.ua

Та привітали спецпідрозділ із Днем народження.

16 січня підрозділ міліції особливого призначення "Беркут" відзначає 21-у річницю з Дня створення в системі МВС України.

У день свята працівників підрозділу від імені комуністів області привітав перший секретар Хмельницького обкому Компартії України Ігор Корнійчук.

«У Ваше професійне свято хочу від імені комуністів Хмельниччини подякувати Вам за Вашу мужність та стійкість, за нелегкі дні і ночі проведені на майдані столиці, за те, що не допустили здійснення державного перевороту та розколу України. Бажаю Вам міцного здоров’я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння, злагоди та добробуту», – привітав правоохоронців Ігор Корнійчук.

Коментарі:

Муля 23.01.2014 00:57

Хмельницький-Обласний-Комітет Комуністичної-Партії--України - якщо це ваша офіційна Хмельницька сторінка, то і вона БРЕШЕ!!!
        Безсоромно фальсифікує. На фото немає жодного беркута!!! Там лише підставлені хлопчаки з внутрішніх військ!!!      беркут даже на ваших фото лише відіграє роль ЗАГРЯД ОБРЯДОВ!!! Вимушує ненавчених молодих військових отримувати ланцюгами від провокаторів та переодягнених коршунів!
        Стидався би Корнійчук таку фабулу виставляти!  На відео і то в основному ВВ, а тобою нагороджений беркут, лише гамселить без винних людей.  Хмельницькі комуняки!  Не вже у вас немає дітей? онуків? ... чи вас Бог уже покарав, не давши нічого цього і залишив щей без сердець? Кидайте цю бандицько-зеківську владу. Не продавайте своїх дітей та їхнє майбутнє за копійки які вам припадають від верхівки!!! Станьте людьми!!!

Єва Губар 22.01.2014 17:09

Дякую за коментар. Перепрошую за завдані незручності.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую