ye-logo.v1.2

Нардеп Сабій закликав висміювати диктаторські закони (ВІДЕО)

Євромайдан 2606

На черговому Народному віче, яке відбулося 19 січня на Майдані Незалежності у Хмельницькому, депутати пояснили, що змінилося у законодавстві, та як реагувати на ці зміни.

Народний депутат наголосив, звернувся зі сцени до правоохоронців та контролюючих органів, щоб кожен на своєму місці залишався Людиною
«Звертаюся до правоохоронців: Будьте людьми, – закликав Ігор Сабій. – Звертаюся до суддів, щоб вони судили по совісті. Бо вже є позитивні приклади, коли судді відмовляються виносити рішення по учасниках Автомаданів, які були у Нових Петрівцяхя, біля Межигір'я. Ми звертаємося до військових не виконувати злочинних наказів, бо це також злочин. Ми маємо максимально об’єднуватися, виходити на вулиці і боротися за свої права».
Нардеп нагадав 1991 рік, коли активісти баролися проти «ГКЧП», коли не було ні мобільного зв’язку, ні інтернету.
«Ми йшли один до одного, до сусідів, знайомих і розповідалои правду і віру в те, що ця «хунта» нас не залякає», – заявив Сабій.
На запитання «Що ж робити?» закликав не купувати товари фірм-виробників, власниками яких є регіонали. Бойкотувати горілчану та табачну продукцію, адже, за словами Ігоря Михайловича, більшість підприємств, які виготовляють горілчану продукцію, належать регіоналам.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую