ye-logo.v1.2

Хмельницькі комуністи «гнівно невдоволені» Президентом і владою

Євромайдан 3370
автора
Фото: автора

Та одностайно проголосували за резолюцію до української влади.

На сьогоднішньому вшануванні пам'яті Володимира Леніна хмельницькі комуністи прийняли резолюцію направлену до влади.

«Ми учасники зборів обурені бездіяльністю Президента України, уряду, сформованого Партією регіонів, депутатів Верховної ради та керівництвом правоохоронних органів, оскільки порушуються конституційні та громадянські права більшості громадян України. Також дана ситуація загрожує державній безпеці. Ми громадяни України, учасники зборів, висловлюємо гнівне невдоволення ситуацією, що склалася в Україна та Києві зокрема. У зв'язку із явним порушенням наших конституційних та громадянських прав бездіяльністю вищезазначених органів, які злісно невиконують свої обов'язки та клятви, наші економічний та соціальний добробут неухильно погіршується. Ми впевнені, що органи внутрішніх справ та Служби безпеки України володіли інформацією про можливі провокації зі сторони опозиції. Ми вимагаємо вжити рішучих дій, щодо затримання провокаторів, особливо у сутичках із правоохоронним органами», - йдеться у тексті резолюції.

Також комуністи вимагають, «притягнути до відповідальності представників опозиції, які є організаторами масових протестів у Києві. Позбавити мандатів тих, народних депутатів, які зверталися до закордоних урядів з вимогою втручання у внітрішні справи нашої держави, що прирівнюється до державної зради».

Резолюція буде направлена Президенту України Віктору Януковичу, Прем'єр-міністру Миколі Азарову та голові Верховної ради Володимиру Рибаку.

Коментарі:

Олег Иванович 23.01.2014 02:17

Путин плачет...

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую