ye-logo.v1.2

Десяте Народне Віче: традиції, гасла, дії (ВІДЕО)

Євромайдан 3293

Хмельницький Майдан у неділю, 9 лютого, зібрав близько чотири сотні осіб.

Окрім традиційних промов, гасел та оголошень, на Майдані анонсували, чому тиждень, який нам належить пережити, є значною мірою вирішальним як у маштабах країни в цілому, так і області зокрема.
«Наступний тиждень буде надто відповідальний. В маштабах країни – Президент, який, очевидно, поспілкувався зі своїм російським колегою, буде готовий реалізовувати черговий план. Який він – будемо спостерігати і, відповідно, реагувати на нього. На регіональному рівні наступний тиждень відповідальний тим, що все таки, я сподіваюся, відбудеться чергове пленарне засідання сесії обласної ради, на якому розглядатимуть бюджет на 2014 рік», – заявив депутат обласної ради від ВО «Батьківщина» Віктор Адамський.
За його словами, Народна рада вже зараз працює над конкретними пропозиціями, які вноситиме на розгляд обласних обранців. Своє бачення опозиційні депутати документально викладуть як у видаткових статтях бюджету, так і в приорітетах розвитку області.
Віктор Романович запросив хмельничан прийти 14 лютого, у день засідання сесії обласної ради, на Майдан, щоб «заставити враховувати ті пропозиції, які будуть… в плані прозорості, публічності та відкритості затвердження бюджету».
На Майдані також виступили нардеп Олег Лукашук, головний міський бютівець Лев Бірюк, а о. Микола Мишовський закінчив Народне Віче молитвою та зазначив, що потрібно «вбивати «совка» в собі».
З головної площі міста хмельничани вирушили колоною до гіпермаркету «Епіцентр», щоб вкотре нагадати його власнику Олександрові Герезі, що чекають відповіді на свої вимоги, а саме – визначитися нарешті, підтримує він своїх виборців чи все таки залишається на боці влади.
До активістів, яких до гіпермаркету прийшло понад сотню, вийшли керівники, які повідомили, що «вимоги передали – відповіді і реакції Олександра Володимировича не знають».
До речі, на вході до «Епіцентру» висить банер із гаслом «Епіцентр на благо України».

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую