ye-logo.v1.2

Думка вголос. Народна рада

Євромайдан 2618

Сьогодні відбулося чергове засідання Народної ради у Хмельницькому.

"У переддень я познайомився з одним із активістів майдану, який розповідав про те, що Раді Майдану необхідні фахівці у різних галузях і напрямках для постановки та вирішення конкретних господарсько-економічних та політичних питань громади. Ці питання повинні вирішуватись на різних рівнях в т.ч. і на рівні сесії обласної Ради. Ця розмова в нас була справжньою дискусією про подальші дії Майдану. По запрошенню мого опонента сьогодні я мав можливість бути присутнім на Хмельницькій обласній Раді Майдану…
Підвищений тон розмови, намагання політизувати будь-які рішення, відсутність порядку денного, регламенту. В результаті вирішилось емоційне питання про розформування «неправильної» сотні самооборони та прийнято до розгляду рішення про заборону КПУ, перейменування майданів та вулиць ленінів і виділення земельної ділянки для створення музею… мене вразило це найбільше… невже НЕБЕСНА СОТНЯ загинула за для музеїв та назв вулиць, майданів? В нас на це ще буде час! Перше, за що стояли і стоять люди – це зміна системи! Ось цим повинні займатись Ради Майданів! Потрібно створити умови, щоб цей комерційний проект під назвою «влада» став не вигідний для олігархів, бізнесменів та представників старої влади, щоб саме можливості дохідної частини менеджера громади залежав від його ефективності управління, а не глибиною корупції системи. Нам не потрібний досвід Європи, Америки та інших держав! Ми є інші! Я гордий що МАЙДАН показав, що наш народ є унікальний по своїй духовній та ментальній свідомості. Тому у нас є шанс побудувати державу відмінну від усіх у світі! Унікальну, як і ми! Нам просто необхідно уникати при вирішені будь-яких державних питань вживати назви будь-яких партій та країн - Європи та США в тому числі! В нашій громаді, країні вже існують ефективні системи та інструменти управління, але вони використовуються в комерційних структурах так як замовником та контролером ефективності роботи є власник бізнесу. Нам з вами необхідно стати тим ревним замовником, стати тим власником, який щодня дбає про ефективне управління системою, яка приносить все більше благ! Українські бізнес-структури вже готові надати ці ефективні інструменти та консультації для їх впровадження! А от ефективних менеджерів потрібно купувати, як це роблять всі провідні бізнес-корпорації… напевне це було б значно дешевше та ефективніше ніж проводити вибори…".

Із блогу Валерія ІВАНЮКА, керівника регіонального прес-офісу ПриватБанку.

 

Маєте свою думку стосовно ситуації на Хмельниччині? Пишіть на скриньку [email protected] 

Для того, щоб ваша думка була опублікована на сайті, вона повинна бути НЕ анонімною, з РЕАЛЬНОЮ фотографією автора.

Редакція залишає за собою право не публікувати думки, які закликатимуть до насилля, агресії, міститимуть особисту образу, ненормативну лексику чи "космічні" ідеї.   

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую