ye-logo.v1.2

SMS-новини 23 Липня.

2073

від читачів

Емоції
19.07 17 липня близько 7-ої години ранку над мікрорайоном Раково кружляв вертоліт, з якого стрибали парашутисти. Мабуть, проходили навчання. (Автор повідомлення отримує на рахунок 10 гривень).

19.07 Близько 23.30 у дворі вул. Курчатова, 4/2 даїшники переслідували водія скутера, він їхав без шолома. Небезпечно!!! (Автор повідомлення отримує на рахунок 5 гривень).

19.07 Чому в Городку на автовокзалі сидять такі хамки? Чотири рази телефонували, а вона скаже два слова і кидає трубку. Чи їх не вчать культури? (Автор повідомлення отримує на рахунок 5 гривень).

15.07 У Могилів-Подільському  у річці знайшли істоту, схожу на чупакабру. Чи правда, що це вона!? (Автор повідомлення отримує на рахунок 5 гривень). 

15.07 Я проживаю у селі Лотівка Шепетівського району, в мене сусіди такі, що в усьому світі таких немає, з їхньої оселі завжди чути шум, вони постійно сваряться, б’ють своїх дітей, не відправляють їх до школи. Це не люди! (Автор повідомлення отримує на рахунок 5 гривень).
14.07 Для чого пішохідна доріжка через залізничну колію у Гречанах? Для малолітніх мотоциклістів, які калічать людей, а не для пішоходів! (Автор повідомлення отримує на рахунок 5 гривень).

14.07 Річниця в Ярмолинцях – чудове свято. Своїх людей та гостей – море! А от туалетів і ящиків для сміття дуже мало. Ну, як завжди! (Автор повідомлення отримує на рахунок 5 гривень).

19.07 В ДАІ Славути для проходження техогляду потрібно займати чергу о 6-й годині ранку і це ще не гарантія, що пройдеш в цей день. За комп’ютером працює лише одна дівчина, знайомі без черги, а ще посилають за довідками з юстиції. А після, така ж черга до інспектора! Техогляд треба проводити і в неділю, коли в автовласників вихідний день! (Автор повідомлення отримує на рахунок 5 гривень).
«Ми теж приходимо на роботу в шостій і теж весь цей час працюємо, – пояснює Михайло Стасюк, начальник Славутського ДАІ УМВС, – особливо в той період, коли після довгої затримки, з’явилися бланки талонів техогляду. В перші дні ми працювали до 11 вечора. В нас працює двоє людей за комп’ютером, а по штату повинна бути одна людина. Просто люди звикли до попередньої системи, коли прийшли, перевірили автомобіль і все готово. А зараз, в зв’язку з тим, що змінився порядок проведення техогляду, і вся інформація заноситься та перевіряється в загальній базі даних, на обслуговування однієї людини ми витрачаємо 20-30 хвилин, проти 5 хвилин роботи за старою системою. Й за день можемо відпустити максимум 60 чоловік».

19.07 В селі Пирогівці спустили ставок серед літа, риба залишилася на болоті. Куди дивиться місцева влада і екологія?!  (Автор повідомлення отримує на рахунок 5 гривень).

Дозвольте поскаржитися
13.07 У Левківцях Волочиського району на одному зі ставків вже 2 роки як знесло греблю, сільська влада тільки тішить обіцянками, а люди змушені стрибати через рів, щоб дійти до магазину чи медпункту, а нещодавно у рів впала бабуся з 9-ти місячним онуком і дівчинка двох років. Нам чекати, щоб хтось забився? Куди далі звертатися? Допоможіть! (Автор повідомлення отримує на рахунок 5 гривень).

У Чухелівській сільській раді, куди входять Левківці, нам сказали : «Такого немає». І кинули слухавку.  
13.07 У Городку автовласники не можуть вчасно пройти техогляд. Немає талонів техогляду. Проте, даїшники вчасно збирають штрафи на дорогах. Хто винен? Чому знову страждають люди? (Автор повідомлення отримує на рахунок 5 гривень).
«Затримка з проходженням техогляду була десь майже тиждень, тому що справді не було талонів, – пояснив Олександр Лех, начальник Городоцького відділу ДАІ УМВС. Зовсім скоро планується видавати талони нового зразка, пластикові, але поки що видаємо старі. Але вже зараз все владналося, і нехай люди приходять і вчасно все роблять».
Абонент уточнив, що справді, наступного ж дня техогляд пройшли і жодних претензій до правоохоронних органів немає.

19.07 У м. Дунаївці на вул. Затонського радіомовлення не працює більше місяця, причому скарги надсилались неодноразово. (Автор повідомлення отримує на рахунок 5 гривень).
«Така проблема справді є, – стверджує Василь Репецький, начальник Дунаєвецького ЦТП №7, – але радіоточки не працюють лише два тижні. Проблема в тому, що працівники РЕМ, на сусідній вулиці,  міняли дерев’яні опори на залізобетонні і пошкодили мережу дротового радіо і до тих пір, поки вони не закінчили свої роботи, ми не могли виправити пошкодження. Там без радіоточок залишився цілий мікрорайон. Наші працівники вже проводять ремонтні роботи, і за кілька днів ситуація буде виправлена. А скарги неодноразові приходили на комп’ютерну систему і тому людям ніхто не зміг пояснити, в чому насправді проблема». 

16.07 У Гнатівцях Хмельницького району труїли буряки і у людей поздихали корови. (Автор повідомлення отримує на рахунок 10 гривень).
«В селі загинули три корови, – розповідає Олександр Андровський, сільський голова села Гелетинець, – ще сім у цей момент знаходяться в задовільному стані. Приїздили ветеринари, ставили потерпілим тваринам крапельниці, робили уколи. Констатували отруєння гербіцидами. Достеменного пояснення, як це сталося, нема. Можливо, на пасовище потрапили стічні води з полів. Люди декілька днів не пускали худобу до череди”.

16.07 В «Укрзернопромі», с. Зелена Красилівського району зарплату видають по липовій відомості, написаній від руки, а дійсну не показують і суми в них мають велику різницю. (Автор повідомлення отримує на рахунок 5 гривень).

14.07 У Красилові вчителям уже другий місяць замість виплати авансу, всю зарплату платять вчителям міста і тим, хто на банківських картках, а іншим аж в кінці місяця, коли всі повинні отримувати зарплату. Так одні стали білими, а інші – чорними. (Автор повідомлення отримує на рахунок 5 гривень).
Віра Крижанівська, головний бухгалтер Красилівського відділу освіти РДА стверджує, що оскільки на рахунок відділу освіти кошти надходять не всі одразу, то доводиться виплачувати заробітну плату частинами.
«Однак розриву між виплатами аж у місяць не було. Всі кошти: заробітна плата і відпускні, були зараховані на банківські картки і видані готівкою протягом двох-трьох днів. Станом на сьогодні (20.07-авт.) заборгованості немає, всі виплати, які мали бути до цього часу, – проведені».

14.07 12 липня, с. Купель. На житловий будинок впало дерево. Порвало проводи, повиривало газові труби. Світло зробили, газ роблять. (Автор повідомлення отримує на рахунок 10 гривень).

13.07 Вже два дні палять сміття у Чорноострівській колонії, немає чим дихати. (Автор повідомлення отримує на рахунок 5 гривень).

17.07 Дощі закінчилися ще тиждень тому, а вода у погребах ще стоїть! Що робити?! (Автор повідомлення отримує на рахунок 5 гривень).
«Справді у льохах стоїть вода, намагалися вичерпати, відкачати, але на ранок знов те саме, – розповідає Ольга Пекарчук, секретар Зарічанської сільської ради, що в Чемеровецькому районі. – Мешканці села, що живуть на вулиці Леніна, навіть викликали МНС-ників, думали, що така ситуація лише у їхніх угіддях. Але вода у всіх, у всьому селі. І що ж вони зроблять? Через постійні дощі таке підтоплення. Хто ж тут допоможе?».

Сталося
16.07 Вчора під час грози блискавка влучила у гуртожиток по вул. Молодіжна, 15. У кімнатах вийшла з ладу побутова техніка. (Автор повідомлення отримує на рахунок 10 гривень). 

20.07 У Сатанові в санаторії «Товтри» отруїлися відпочиваючі.(Автор повідомлення отримує на рахунок 15 гривень). (Детальніше про це читайте в наступному номері).

16.07 У Хмельницькому сьогодні на міському пляжі втопилася людина. (Автор повідомлення отримує на рахунок 10 гривень).

15.07 В с. Кривачинці Волочиського району чоловік ненавмисно забив жінку камінцем, а дорогою в міліцію помер. (Автор повідомлення отримує на рахунок 15 гривень). (Матеріал про долю цих людей читайте в наступному номері).
За словами автора повідомлення, бездітне подружжя нерідко сварилося. Крім того, жінка, яка мала доволі непростий характер, не раз виганяла чоловіка з дому, і йому доводилося ночувати на вокзалі, а то у хліві зі свинями. Того дня, після сильного удару в спину – без будь-якої причини, чоловік зірвався і наніс дружині більше десяти ударів по голові. Проте, коли приїхала слідчо-оперативна група та медики, і чоловік переконався, що дружина мертва, від серцевого нападу помер.

14.07 12 липня у Волочиському районі в робочий час помер електрик (54 роки). (Автор повідомлення отримує на рахунок 10 гривень).(Детальніше читайте на цій сторінці).
    

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую