ye-logo.v1.2

Лабазюк не прийшов на дебати до керівника Самооборони

Вибори 3677
Фото: автора

Хоча спочатку погодився дискутувати.

Керівник Громадської організації “Хмельницький. Самооборона і громадський контроль” кандидат у нардепи Іван Кушнір запросив свого опонента по виборчому округу № 188 (місто Хмельницький, Волочиський район) Сергія Лабазюка на дебати. Той погодився, але на зустріч не прийшов.
“Мабуть, Сергій Лабазюк побоявся моїх запитань. Він народний депутат, а чи не через дії таких, як він, тих, хто голосував за диктаторські закони 16 січня, відбувається зараз війна в країні”, - припускає кандидат у народні депутати Іван Кушнір.
Керівник самооборони запрошення на дебати надіслав усім своїм конкурентам, каже, начебто всі погодилися. Наступного тижня він планує зустрітися з Віктором Коліщаком.

Коментарі:

Владимир 20.10.2014 21:31

Можливо Лабазюк і не мій кандидат... Але! Якщо дійсно були би впроваджені ті закони від 16.01.14 за які він голосував, то не було би ні "Небесної сотні", ні АТО, ні анексії Крима, ні тисячи загиблих... Багато чого "ні"! І спаленого СБУ в Хмельницькому не було би, і жертв біля нього. І спалених тролейбусів - власність громади. І врешті решт самої "самооборони"... ... То може і не варто з цим Кушніром і дискусувати?!

Олег 17.10.2014 23:49

Через Лабузюка   та його банди зараз в Україні і де війна!!! Із за його дій та бездіяльності загинуло понад тисяча українських Героїв!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую