ye-logo.v1.2

У ці вихідні Хмельницький перетвориться на Мекку гармонійного розвитку особистості

Афіша 2630
Фото: організаторів

Більше сорока найрізноманітніших майстер-класів, «корисний» ярмарок, вечір психології кіно чекатиме на тих, хто 22-23 листопада завітає на фестиваль «Мистецтво Бути»

Щорічний фестиваль «Мистецтво Бути» вже вдев’яте збиратиме тих, хто прагне гармонійного розвитку особистсті. Для них організатори підготували більше сорока різнопланових майстер-класів, які проводитимуть тренери не лише з Хмельниччини, а й з різних куточків України. Особистісний та духовний розвиток, взаємостосунки, оздоровчі техніки і краса, творчість – це лише частина того, що чекатиме на учасників фестивалю.

За словами координатора фестивалю-практики Лесі Іващенко, основна мета їхнього заходу – презентація різних напрямків розвитку особистості.

«Хочемо подати людям нетрадиційні напрямки проведення часу, щоб вони знайшли свій шлях у житті, – каже пані Леся. – Складали розклад заходів фестивалю таким чином, щоб охоплювали всі сфери життя людини. Цьогоріч учасники зможуть дослідити власний родовід, дізнатись про зцілюючу силу любові, як навчитись обирати партнера, як досягти гармонії у взаємовідносинах та як стати «леді на мільйон». А ще – помедитувати, пройти курс покращення відносин із дітьми, довідатись – як знайти своє призначення по фен-шую, стати учасником чайної церемонії й ознайомитись із кундаліні йогою. До того ж вони зможуть дізнатись більше про рейки – універсальну життєву енергію, вплив стресу на наше життя, ведичну психологію, автомагічні закони стосунків, арт-терапію, тайський масаж та ще багато-багато іншого».
Кожен фестивальний день поділений на чотири лінійки (частини): у кожній з яких заплановано шість різнопланових майстер-класів. Вони відбуватмуться паралельно, але у різних залах. Перед початком кожної нової лінійки майстер-класів відбуватиметься їхня презентація тренерами. Тому кожен зможе обрати той, який найбільше його зацікавив.

Коли? 22-23 листопада з 10.00 до 20.00.

Де? м. Хмельницький, вул. Проскурівська, 61 (УПК), фестиваль гармонійного розвитку «Мистецтво бути».

Телефон для довідок: 097-267-88-32.

Детальна інформація про фестиваль - в офіційній групі у «Вконтакті» – http://vk.com/fest_psi.

Вартість організаційних внесків: 1 день фестивалю – 100 грн., 2 дні – 190 грн. Разовий абонемент – 40 грн.

Для студентів: 1 день – 60 грн; 2 дні – 100 грн.

Учасникам з інших міст – знижка.

 Програма фестивалю

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую