ye-logo.v1.2

Хмельничан запрошують провести новорічні канікули танцюючи

Афіша 2055
Фото: надане організаторами

У Домі танцю «Латинич» пройде тижневий інтенсив «Dance Holidays».

Протягом тижня, з 5 по 11 січня, у Домі танцю «Латинич» усі, хто бажає активно провести канікули та опанувати нові танцювальні стилі, зможуть взяти участь у танцювальному інтенсиві.

Учасники вивчатимуть джаз-модерн, диско, брейк-данс, хіп-хоп, стріп-денс, латину та інші напрямки. Щодня відбуватиметься по два майстер-класи, кожен з яких завершуватиметься відеозйомкою поставлених номерів. Щоразу танцюристи до останнього моменту не знатимуть, на який майстер-клас вони йдуть – на них чекатиме сюрприз.

«Кажуть, як новий рік розпочнеш, так його і проведеш! Для усіх танцюристів Хмельницького «Латинич» підготував грандіозний танцювальний інтенсив. Взявши участь у ньому, ви отримаєте величезне задоволення та неоціненний багаж знань», - запевняє керівник Дому танцю «Латинич» Олексій Сорокін. 

Кожен тренер виставлятиме бали тим, хто взяв участь у тренуванні. Оцінюється не рівень знання стилю, а робота на майстер-класі. Після закінчення інтенсиву за сумою балів визначається найкращий учень танцювального марафону, який отримає безлімітний абонемент на безкоштовні тренування впродовж місяця.

Вартість участі в інтенсиві: при оплаті до 1 січня – 200 грн., після 1 січня – 250 грн. Реєстрація за телефоном 067-275-54-16.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую