ye-logo.v1.2

Ірина Білик завітає до Хмельницького із концертом

Афіша 4332
Фото: ivona.bigmir.net

Виступ співачки запланований на 24 березня.

У рамках ювілейного концертного туру «Краще» до Хмельницького завітає народна артистка України Ірина Білик. Вона призначила подолянам «побачення» 24 березня в обласній філармонії. Початок концерту – о 19.00. Ціна квитків – від 150 до 650 гривень.

За словами співачки, через складну ситуацію у країні: Революцію гідності, анексію Криму, війну на Сході, торік вона вирішила відмовитися від гучних святкувань і грандіозного всеукраїнського концертного туру, присвяченого 25-річчю її творчої діяльності, який мав охопити більшість українських міст – не до гастролей. Однак проігнорувати три важливі моменти творчої біографії – 25 років на сцені, 20 років першому повноцінному альбому «Нова» та 10 років платівці «Любовь. Яд» – не дали її шанувальники. Дослухавшись до прохань фанатів, наприкінці минулого року Ірина Білик дала майже десяток концертів, на яких виконуючи як свої кращі хіти так і композиції з нового альбому «Світанок».

До свого 45-річного ювілею, який співачка відзначатиме шостого квітня, вона вирішила зробити собі подарунок – продовжити концертний тур. У його рамках Білик завітає ще до 15 українських міст, у тому числі й 24 березня до Хмельницького.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую