ye-logo.v1.2

Юних хмельничан запрошують позмагатись у фотоконкурсі “Світ очима дитини”

Афіша 2387
Минулого року у конкурсі “Світ очима дитини” взяло участь понад 30 юних хмельничан
Минулого року у конкурсі “Світ очима дитини” взяло участь понад 30 юних хмельничан. Фото: kulturaxm.wordpress.com

Роботи прийматимуться з 17 серпня до 20 вересня, переможцям обіцяють цінні подарунки.

У Хмельницькому задля популяризації фототворчості серед школярів та юнацтва, а також для виявлення юних обдарувань влаштовують конкурс кращих фотографій “Світ очима дитини”. До участі запрошуються усі охочі віком від 12 до 18 років, що проживають або навчаються в обласному центрі.

Як повідомляють в управлінні культури і туризму міської ради, тематика конкурсу вільна. Організатори застерігають: світлини мають бути без жодних колажів та комп'ютерної обробки.

Фотографії прийматимуться з 17 серпня до 20 вересня 2015 року. 21 вересня відбудеться заключне засідання оргкомітету-жюрі, переможцям обіцяють цінні подарунки. Детальніше про умови можна дізнатися тут.

Минулого року у конкурсі “Світ очима дитини” взяло участь понад 30 юних хмельничан. Вони знімали природу, тварин, людей, представили макрозйомку та навіть репортажну зйомку, навіть кадри із Київського Майдану. Найвищу нагороду конкурсу отримала 12-річна Діана Сарело, яка вже рік навчається у фотогуртку “Ракурс”.

Нагадаємо, професійних фотографів й аматорів фотомистецтва запрошують також взяти участь у фотоконкурсі “Хмельницький крізь об’єктив”.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую