ye-logo.v1.2

Хмельницький гурт «Drive» презентує перший кліп

Афіша 3112

За майже чотири місяці новостворена команда встигла навіть записати десять пісень.

«Ідею першого кліпу на російськомовну пісню «Девушкам нравится» ми придумали всією командою, - каже вокаліст та гітарист гурту «Drive» Олексій Карташов. – А ось Андрій Брунов, який знімав його, під час зйомок підкидав власні ідеї й кліп вийшов таким, яким всі зможуть його побачити 5 грудня на презентації. Звісно, цього дня ми покажемо не лише першу нашу відеороботу, а й виконаємо 10 пісень, які встигли записати за короткий проміжок часу».

На зйомки свого кліпу, який знімали в Хмельницькому, «драйові» витратили більше місяця. Участь у зйомках в’язали не лише музиканти гурту, а й  хмельнциький шоу-балет «Гравіті». До речі, на презентації кліпу можна буде почути виступ іще однієї хмельницької групи «Wassaw».

Щодо гурту «Drive», то насправді не така вже й нова ця музична команда. У ній зібралися колишні музиканти з груп «Марсель» та «Грань Алое». «Та й група  «Drive» колись була, - зізнається Олексій. – Ми вирішили повернутися до цієї назви, а «Марсель» та «Грань Алое» своє віджили. Тому на репетиції 5 серпня прийняли рішення грати іншу музику та називатися гуртом «Drive». Змішали потужність гітарного саунду та танцювальної електронної музики, хіп-хопу та фанку, філософських текстів тощо. Тепер у нас два гітаристи, чого не було раніше. Що з того вийшло, всі зможуть побачити та почути 5 грудня о 21.00 в пабі «Гастро-Бар 7.62».

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую