ye-logo.v1.2

Економно та екологічно - метан замість бензину і пропану На правах реклами

Економіка 2603
Компанія "УКРГАЗ" може забезпечити доступ до заправки газом метан практично на всій території України.
Компанія "УКРГАЗ" може забезпечити доступ до заправки газом метан практично на всій території України.

Економія, екологія, безпека – три основні переваги використання природного газу (метану) як палива для моторів. Незаперечна і економічна вигода його застосування: при витраті на 100 кілометрів шляху метан обходиться в середньому майже в 2 рази дешевше, ніж бензин.

Сучасна Європа, Америка та Азія вже переводять державні та приватні автопарки на природний газ метан. У Європейському союзі діють безліч програм та ініціатив, спрямованих як на економію на паливі, так і на екологічну складову – зменшення викидів шкідливих речовин в атмосферу. Такі країни як Італія, Німеччина, Франція, Швеція та багато інших володіють найчисленнішими парками автомобілів на природному газі метан серед всіх Європейських країн. Так само можна навести як приклад Чехію, яка повністю переобладнала автопарк національної поштової служби на метан. На метані також їздить величезна кількість автобусів і муніципальний транспорт у розвинених країнах.

Україна також має значну кількість автомобілів на метані, особливо, це вантажний транспорт і транспорт, що використовується для пасажирських перевезень. Компанія «УКРГАЗ», завдяки розвиненій мережі заправок природним газом і мережі власних терміналів може забезпечити доступ до заправки газом метан практично на всій території України. Також «УКРГАЗ» здійснює доставку палива на підприємства і в автопарки, чим вже успішно користуються більше 250-ти підприємств країни.

Чим же так вигідний метан і в чому його основні переваги для автопарків? Крім екологічності палива варто відзначити економію: витрати метану на 25% нижчі, ніж пропану, і за вартістю він значно дешевший від бензину, хоч і має вище октанове число.

Протягом січня і лютого діє спеціальна ціна від «УКРГАЗ» на переобладнання автомобілів на метан – 5 000 грн за вантажний автомобіль і 7 000 грн – за легковий.

Для додаткової інформації в Хмельницькому та Чернівцях

звертайтеся за телефоном: (097) 748-12-26.

Більше інформації на сайті: www.ukrgaz.biz

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую