ye-logo.v1.2

У Хмельницькому відкриється фотовиставка про Революцію Гідності

Афіша 2283

Світлини у хронологічному порядку висвітлюють історичні події революції.

 Хмельничан та гостей міста запрошують 20 лютого о 15.00 на вулицю Проскурівську, 56 на відкриття виставки фотографій з фондів музею-студії фотомистецтва до Дня Героїв Небесної Сотні «Майдан. Героїчний поступ українського народу» Олександра Тимошенка (м.Київ).

Надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи, автор виставки Олександр Тимошенко пройшов разом зі своїми побратимами з 26 листопада 2013 року по 18 лютого 2014 року.

Як професійний фоторепортер у минулому та як фотохудожник з певним рівнем досягнень впродовж всього часу протистояння на вулицях Києва зробив фотолітопис цих подій. Два поранення, отримані на вулиці Інститутській 18-го лютого 2014 року, не дозволили йому відзняти мужню, страшну, але переможну кульмінацію.

Довідково: Олександр Тимошенко народився в Білорусі в 1952 році. Серед лісу, в танковому полку, де після фронту служив батько. Після повернення сім’ї на батьківщину (1957 рік) у 1969 році закінчив Фастівську середню школу. В 1975 році закінчив Київський інститут інженерів цивільної авіації. Працював за фахом «експлуатація аеродромів» в таких аеропортах: «Таллін», «Мінськ», «Рівне», «Луцьк».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую