ye-logo.v1.2

У Кам'янці-Подільському на День міста насмажать три тисячі ковбасок та спечуть двохметровий торт (ПРОГРАМА)

Афіша 4413
Місто знову дивуватиме туристів
Місто знову дивуватиме туристів. Фото: з архіву

“Квітка на камені” святкуватиме іменини смачно, спортивно та музично.

Найближчими вихідними, з 20 по 22 травня, туристичний Кам'янець-Подільський святкуватиме День міста. Програму для гостей приготували насичену та різноманітну.

Традиційним для Кам'янця стане фестиваль повітроплавання «Кубок Поділля». Триватиме він усі дні святкування, а кулі лататимуть як вранці, так і ввечері. У пятницю, 20 травня, о 20.00 годині, відбудеться шоу вечірнього світіння повітряних куль.

20 травня проведуть урочистості з нагоди Дня науки, відкриють дошку пошани “Спортивна гордість міста”. А ввечері, о 21.00 годині, відбудеться акція «Європейська ніч музеїв».

Наступного дня, 21 травня, розпочнеться святкування о 10.00 годині із виставки народних ремесел та мистецької імпрези “Присвята рідному місту». У рамках святкування, на урочистій сесії міської ради вручать відзнаку “Почесний громадянин міста”.

Також у Кам'янці о 15.00 годині, відкриють Європейський сквер та підпишуть угоду про співпрацю з містами іноземних країн.

“Біля Ратуші поставлять на вогонь двометрову сковорідку, на якій посмажать три тисячі кам'янецьких ковбасок. Апетитну страву роздадуть усім бажаючим. А ще кам’янчан і гостей міста пригощатимуть смачнючим тортом, який випечуть до Дня народження Кам’янця-Подільського розміром 2,4 на 1,5 метра”, - повідомляють у міській раді.

У День міста свій ювілейний концерт станцює народний художній колектив ансамблю танцю «Апельсин» (20.00 година). Для поціновувачів театрального мистецтва виставу «Осінь у Вероні» поставить Київський академічний драматичний театр на Подолі.

Родзинкою вечора стане сольний концерт заслуженої артистки України Тетяни Піскарьової, о 21.00 годині. Останнього дня святкувань, 22 травня, відбудеться сімейний фест «Вело-Кам’янець» та велопробіг. Завершаться святкування виступом команд КВН о 18.00 та молодіжною дискотекою.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую