ye-logo.v1.2

Десять літрів фарби, сто пензликів та більше сотні дитячих рук: у Хмельницькому розмалювали найбільшу антистресову розмальовку На правах реклами

3999
Магазин «Офіс-центр» відсвяткував 22 День народження
Магазин «Офіс-центр» відсвяткував 22 День народження

Магазин «Офіс-центр» відсвяткував 22 День народження.

У суботу, 20 серпня, мережа магазинів «Офіс-центр» гучно відсвяткувала свій День народження та замахнулась на рекорд України. Найбільшу антистресову розмальовку, площею 47 квадратних метрів, розфарбувало більше сотні дитячих рук упродовж трьох днів. Маленьким і великим клієнтам магазин влаштував свято із конкурсами, мультгероями, іграми і, звичайно, подарунками.

«Сама ідея створення магазину «Офіс-центр» зародилась 22 роки тому, як магазин, який допомагає працювати школяру, студенту й працівнику офісу, - розповідає генеральний директор ТОВ «Корвет» Анатолій Вітюк. - Перший магазин був естетичний і гарно вистроєний. Хорошу послугу можна надати, коли гарне робоче місце у працівників і створений комфорт для клієнтів. Сьогодні цей магазин був є і найбільший в Україні».

За його словами, зовсім нещодавно в «Офіс-центрі» з’явився новий відділ – книги для бізнесу і розвитку. Там зібрані усі найкращі, визнані світом книги, в яких описують досягнення людини.

«Коли діти малювали плакати, вони розмальовували все: штанці, підлогу, руки. Це був драйв дитячої енергії. Для нас щастя - дарувати їм таку можливість. Наше завдання - служити хмельничанам. А свято - це демонстрація наших можливостей», - додав Анатолій Вітюк.

І справді, свято було масштабним, а подарунків вистачило всім. Діти із задоволенням брали участь в конкурсах і фотографувались із улюбленими героями. Поміж тим, юні хмельничани демонстрували гостям свята свої танцювальні та співочі таланти.

«Визначні дати в історії компанії прийнято святкувати не тільки в межах міста, а й в межах України. Наша дата збіглась із піком шкільного сезону. Виникла ідея, чому б не порадувати наших клієнтів і поділитися своїм святом. Ми провели свято під лозунгом: «Нам 22 роки, вам 22% знижки». Під час святкування відбувся розіграш серед покупців нашої мережі, які здійснювали покупку на понад 150 гривень упродовж всього літа. Загалом маємо 27 представництв у Хмельницькій, Чернівецькій і Тернопільській областях», - розповідає представник мережі магазинів канцтоварів «Офіс-центр» Оксана Лагоржевська.

Призи були чималенькі. Подарунковий сертифікат на 5 тисяч гривень поїхав до Шепетівки, великий плазмовий телевізор у Тернопіль, а найновіший телефон «iPhone» дістався хмельничанину. Окрім того, всі учасники конкурсів отримували різноманітні канцтовари.

«Ми стараємось зробити свято цікавим для дітей і дорослих. Напередодні свята дітлахи, які приходили у магазин, розмалювали величезну антистресову розмальовку, – додає Оксана Лагоржевська. - Спочатку, коли створювали розмальовку, зароджувались сумніви, а чи встигнемо ми розмалювати її за 3 дні. Роздрукували 10 планшетів великого розміру. Але в перший день – 18 серпня, діти розмалювали всі 10. Вони були неймовірно активні. Наступного дня, 19 серпня, ми додрукували ще 4 планшети. Самі розмальовки розташували біля торгівельного центру «Офіс-центр». Загалом, використали 10 літрів акрилової фарби, 100 пензликів і 100 скляночок для фарби».

Таким чином, Хмельницький з новим рекордом - за найбільший малюнок-антистрес, на якому графічні елементи, що рекомендовані психологами, розмальовані фарбами за участю мешканців міста. Загальна площа малюнка - 47 квадратних метрів. Зафіксував рекорд представник Національного проекту «Книга рекордів України» Олександр Шустерук. Це вже четвертий у цьому році рекорд для хмельничан.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую