ye-logo.v1.2

Студенти Кам'янця-Подільського розпочнуть навчальний рік зі Скрябіном і "кольоровою республікою"

Афіша 2029
Фарби-холі розфарбують Кам
Фарби-холі розфарбують Кам'янець-Подільський 1 вересня

"Студентська республіка" розфарбує початок навчального року фарбами-холі.

1-4 вересня, у дні, коли вулички міста заполоняє студентська молодь, Кам’янець-Подільський прийматиме популярний арт-фестиваль «Республіка». А з ним – і молодіжне свято «Студентська республіка» на площі Польський ринок, повідомляє Кам'янець-Подільська міська рада.  

Першого вересня біля головної площі Старого міста вперше відбудеться студентський флеш-моб із застосуванням фарб холі «Розфарбуймо світ!». Ці фарби останнім часом стали надзвичайно популярними при проведенні ігор, святкувань днів народжень та інших розваг. А вже ввечері студентів та усіх гостей фестивалю розважатимуть такі гурти як Скрябін, Akute, Remix, Один в каноє та інші

А вже другого вересня – студентський фестиваль фарб холі «Поринь у барви», де молодь завдяки яскравій палітрі кольорів представить свій навчальний заклад. Долучитися до «розфарбовування» своєї зовнішності можна буде з 14.00 до 16.00.

Упродовж всіх чотирьох днів фестивалю біля Ратуші працюватиме «Студентська «Республіка». Тут, з 16.00 і до вечора, безкоштовно даватимуть концерти популярні молодіжні музичні гурти, відбуватимуться розіграші білетів на «Республіку». 

Варто зазначити, що раніше організатори фестивалю "Respublica" повідомляли, що у День знань на сцену вийде і MamaRika, однак, як з'ясувалося пізніше, вона співатиме для гостей 2 вересня. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую