ye-logo.v1.2

Першим хедлайнером «RespublicaFEST 2017» став один із найвідоміших метал-гуртів України

Афіша 2425
Першим хедлайнером фестивалю стали важковаговики «JINJER»
Першим хедлайнером фестивалю стали важковаговики «JINJER». Фото: з соцмереж

Це гурт із міста Горлівка, Донецької області, які підкорили не лише міста України та країн СНД, а й концертні зали Європи.

Першим хедлайнером цьогорічного фесту стануть лідери української альтернативної і метал сцени, одна з найбільш багатообіцяючих молодих метал формацій у Європі – гурт «JINJER».

За сім років існування гурт впевнено зарекомендував себе у жанрах грув-, прогресів- та дез-метал, поповнивши ряди брутальних виконавців з жіночим вокалом.

Вони випустили два повноформатні альбоми, один міні-альбом та 7 кліпів, відіграли сотні концертів по всьому світу і підписали контракт із всесвітньо-відомим лейблом «Napalm Records». А їх фронтвумен, Тетяна Шмайлюк, регулярно входить у ТОП найяскравіших вокалісток української музики.

Довідка:

«Jinjer» — український метал-гурт, заснований у 2009 році в місті Горлівка, Донецької області. Після подій на Донбасі, вони переїхали до Львова, а нещодавно перебралися до столиці.

Через рік свого існування учасники гурту самостійно записали і випустили два сингли, що зробило їх відомими на сході України. У серпні 2011-го вони зробили три лайф відео і прорвалися на національний рівень. А вже у 2012-му стали володарями кубку «Музторг» і випустили дебютний офіційний кліп «Exposed As a Liar», який став справжнім хітом і допоміг знайти перших шанувальників за кордоном. Відтоді «Jinjer» почали дуже стрімко розвиватися, набираючи популярність в Україні та Європі.

Улітку 2012-го вони виступили як хедлайнери найбільшого українського рок-фестивалю в історії — «the Best City UA» на одній сцені з «Evanescence» і «The Rasmus». А у 2013-му поїхали у свій перший інтернаціональний тур містами України, Молдови та Румунії. Тієї осені «Jinjer» запросили на перший метал-конкурс України «The Best Metal Act», де вони здобули перемогу і звання найкращого метал-гурту країни 2013 року.

Гурт «JINJER» отримував звання найкращого метал-гурту України двічі - у 2013-му та 2016-му роках.
Фото: з соцмереж.

Після того вони записали перший повноформатним альбом і вирушили у довге турне містами України, Польщі, Чехії, Німеччини, Бельгії, Франції і Швейцарії. Повернувшись додому, гурт, на хвилі популярності, став учасником усіх без винятку великих літніх фестивалів країни — «Best City UA», «ЗАХІД», «Файне місто» та «Respublica».

Влітку 2015 року «JINJER» підписали контракт з одним із найавторитетніших європейських лейблів важкої музики «Napalm Records». А їх новий альбом «King of Everything» незмінно займає найвищі рядки у ТОП-ах найкращих альбомів року.

Торік «JINJER» за результатами «The Best Ukrainian Metal Act 2016» вдруге стали найкращою метал-групою України, а їхній «I Speak Astronomy» – кращим метал кліпом.

В одному з інтерв’ю бас-гітарист гурту Євген Абдюханов, чи то всерйоз чи то жартома, але зізнався, що ледь не розплакався, після того, як вони записали вокальні лінії для «Astronomy», оскільки Тетяна вклала у неї всю себе і пісня вийшла дуже щирою.

Більше року «JINJER» відпочивали від української сцени і займалися просуванням гурту за кордоном. Навесні 2017-го вони знову їдуть у концертний тур містами Румунії, Болгарії, Чехії, Німеччини, Данії, Австрії, Іспанії, Італії та інших. Це будуть їхні перші гастролі за підтримки букінгу «Napalm Events». Але потім «Jinjer» повернуться до України і на початку осені виступлять на «RespublicaFEST».

Фестиваль «Respublica» відбудетьтся у Кам'янці-Подільському вже всьоме, цьогоріч – з 1 по 3 вересня. Квитки вже у продажу

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую