ye-logo.v1.2

У Хмельницькому музеї фотомистецтва покажуть "Обличчя Майдану"

Афіша 2350
Виставку покажуть у музеї-студіїї фотомистецтва
Виставку покажуть у музеї-студіїї фотомистецтва. Фото: із Фейсбуку

Виставка присвячена подіям лютого 2014 року.

У четвер, 16 лютого, хмельничан запрошують у музей-студію фотомистецтва на виставку “Обличчя Майдану". Автор фото — хмельничанин Сергій Зисько, покаже світлини події, що відбувались у лютому 2014 році під час Революції Гідності.

“Фото зроблені трагічного ранку після розстрілів людей і останнього штурму Майдану. Це серія портретів про тих, хто тримав оборону на Майдані Незалежності, площі біля стадіону ім. В. Лобановського, а також на вулиці Інститутській.
Був з фоторепортажем на Майдані не раз, але чомусь саме портрети зацікавили і зачепили своїм драматизмом, тому захотілось показати їх Вам. Тут видно емоції: хвилювання, біль втрат, радість, а в очах можна побачити все той же полум’яний запал і жагу до перемоги”, - зазначають організатори.

Виставка відбудеться 16 лютого о 16.00 годині у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва.

Довідоково: Сергій Зисько працює художником - дизайнером ювелірних виробів. З 2016р. член Національної спілки фотохудожників України. Фотографую в жанрі пейзажної фотографії та панорамного фото. Практикую репортажну зйомку. Був одним із засновників фотоклубу. У даний час на добровільних засадах є фотографом міського «Велоруху» в місті Хмельницькому. Є фотографом-волонтером загону швидкого реагування міського осередку Червоного Хреста.
З 2007 року беру участь у міських, обласних, всеукраїнських, а також міжнародних фотовиставках і фотосалонах. Лауреат та дипломат численних фотоконкурсів. Учасник різних фотопленерів та майстер-класів, що проводились у Львові, Хмельницькому, Рівному, Вінниці, Кам’янець-Подільському. Фотографії автора друкувались у журналах "Photographer" i "National Geographic". У 2010 році провів першу персональну фотовиставку ”ВЕЛОТУРИЗМ. Дорога. Друзі. Пригоди.” 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую